Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintem kidobott 3millát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintem kidobott 3millát feleslegesen. Túlreagálom vagy mondjam le a randit?

Figyelt kérdés

Vett egy vadiúj szalonautót 13 millióért, ugyanez 10-be lett volna ha használtan veszi, de alig futott 20e-ret. Szinte az is új. Furcsa, nekem pazarlásnak tűnik.

Komolyan elgondolkoztam, hogy akarok-e vele a továbbiakban ismerkedni.

Ti mit szólnátok egy ilyen szituációhoz?

2022. szept. 29. 08:47
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:

21-es végre valami értelmeset ír. Nincs 100milliós vagyona, akkor engem sem zavarna :D

Nem látok bele a vagyonába, de nem gazdag. Ha hitelből vette, akkor egyértelműen kuka lenne az ürge. Azt tudom, hogy nem hitelre vette.

2022. szept. 29. 09:59
 22/50 anonim ***** válasza:
100%

21#

Mégis ismerkedési fázisban, mikor még csak randizgatnak, milyen jogon túrkál más pénztárcájában?

Mi az hogyha lenne 100 m megtakarítása akkor folytatnád?

Ezt olvasni is fájt.

Én 1,5 év után sem turkálok a párom pénzügyeibe. Megbeszéljük, de ha valamit nagyon szeretne akkor a döntés az övé.

2022. szept. 29. 09:59
 23/50 anonim ***** válasza:
7%

23

Az bazdki, hogy mikor nekem volt 500 ezer ft megtakarításom nem vertem el semmire, pedig ruhám se nagyon volt, még telefonom se. Ebből csináltam 4 milliót aztán ebből vállalkozást és most több tíz millió forintom van +2 saját kocsi 2 ház

Sok hülye meg elkölti utolsó fillérig de minimálbérért szopik.

De a gyakoris nép úgyse fogja ezt felfogni. Szerintük csak szülői segítség meg öröklés van.

2022. szept. 29. 10:07
 24/50 anonim ***** válasza:
87%

24#

Oké, legyél büszke magadra. Jár a pacsi. Én gratulálok a sikeredhez.

De ismerkedés alatt akkor sem nézzük a másik bankszámla kivonatát. És ha pl neki ez régi álma volt akkor hajrá. Én még támogatom is ebben.

2022. szept. 29. 10:15
 25/50 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem se ismerkedj tovább vele!

Keress magadnak egy hozzád illő fukarkodó, torz gondolkodású egyént, őt meg hagyd meg a normálisabbaknak.

Nem akarok belemenni elmagyarázni, hogy mi a különbség egy új, és egy használt dolog között. Felesleges, olyan, mintha egy tyúkot akarnék megtanítani deriválni.

2022. szept. 29. 10:16
 26/50 anonim ***** válasza:
71%

"A gondolkodasától félek."

Akkor keress olyat, aki hozzád hasonlóan szintén nem gondolkodik. :D

2022. szept. 29. 10:18
 27/50 anonim ***** válasza:
10%
Aha, csak ha nem egyeznek pénzügyileg, akkor a csàvó 100 millióját is elverné egy hét alatt. Biztos nem jönnék ilyennel össze. Semmi pénzügyi érzéke az ilyennek
2022. szept. 29. 10:19
 28/50 anonim ***** válasza:
96%

27#

Szerencsére adott a lehetőség. Kereshetsz olyat akivel összeilletek. Amúgy meg ennek a srácnak is lehet még megtakaritott pénze. Nem tudhatja a kérdező, úgye randi alatt nem kell bankszámlakivonatot, és tulakdoni lapot vinni😉

2022. szept. 29. 10:25
 29/50 anonim ***** válasza:
0%

28

Tipikus sztereotípia, hogy akinek van pénze nem lehet párja vagy boldog.

Köszönöm a kérdésedet, 10 éve boldog házasságban vagyok.

2022. szept. 29. 10:38
 30/50 anonim ***** válasza:
73%

29#

Már mért ne lehetne? Honnan veszed ezt? Nem írtam sehol.

Gratulálok a házassághoz🥳

2022. szept. 29. 10:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!