Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejönnek nektek az Emmy Rossum típusú lányok?
Szerintem nem szép, de karakteres. Emlékezetes arca van, okosnak látszik, valahogy átjön, milyen ember lehet. Nem átlagos, nem szomszédlány. A tipikus szomszédlány az éhezők viadalás csaj a jóllakott ovis arcával, nem ugrik be hogy hívják.
2022. szept. 27. 19:35
[link]
Itt látszik, ha nincs mögötte profi stylist.
Meg még az agymenők "jócsaja" na is jellegtelen, 12 egytucat, szomszédlány típus. Kicsit husi, kicsit izmos, átlagos jóllakott ovis arc.
Nekem ez a szomszédlány. Akinek különleges arca van, az nem szomszédlány, hanem főszereplő típus:)
2022. szept. 27. 19:39
Szerintem szép, de én nő vagyok.
2022. szept. 27. 21:38
Soha nem hallotam h szomszédlány-típus. De nőként irom, ha nagyon csinos, és elegánsnak is tűnik. És le is tagadhatna egy 10 évet.
Megfogom nézni a munkáit mert eddig még nem láttam egy filmet se.
2022. szept. 27. 21:45
A külseje alapján nem. A belső tulajdonságait nem ismerem.
2022. szept. 27. 21:49
Női szemmel, Emmy Rossum izgalmas, dögös, karakteres. Legkevésbé sem szomszédlány típus. Az tényleg inkább a cuki és bájos Jennifer Lawrence.
#12 Kaley Cuoco népszerűségét én sem értem. Még agyonsztájlingolva sem. Nekem ő olyan mint az a kancsal csaj, Kristen Bell, őt is jócsajként ajnározzák. Wtf...
2022. szept. 27. 21:52
#16: Kristen Bell hatalmas forma, rajta a személyisége meg a karakterek, amiket játszik dobnak egy csomót.
2022. szept. 27. 22:04
Emily Rossum átlag feletti, objektíven nézve is szép nő, nekem tetszik. Kristen Bell-lel kapcsolatban, ő jóval inkább "a szomszéd lány" típus, de kiemelkedik, mert jó a személyisége és szórakoztató. Örülök, hogy más is jó véleménnyel van róla, mert szerintem alulértékelt.
2022. szept. 27. 23:50
Nem is tudtam, hogy itt tobben vilaghiru szinesznocskekkel koptek pertut, hogy ennyire tudjak micsoda csodalatos ember...
2022. szept. 27. 23:53
Hát én hasonlítok rá, de ehhez a visszafogottabb külsőhöz tényleg egy megkapó személyiség is kell, mert az ilyen lányokon átnéznek általában a fedetlen keblű rib,nc nők miatt.
2022. szept. 28. 01:21
Kapcsolódó kérdések: