Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek be fogja jövőre...

Szerintetek be fogja jövőre zsebelni Diyoza a The 100 első Emmy-díját?

Figyelt kérdés
Csak mert végig szuperül játszott és a 10. rész befejezése olyan jelenet volt, amire már most rávágná akárki, hogy ez Emmy gyanús.

2020. aug. 12. 22:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Jajj, a rész vége nekem is a lelkembe mart, meg is könnyeztem. :(( SPOILER amúgy: Mire kezdtem megkedvelni Diyozát, arra kinyírták:( De ezt már Lexa óta annyiszor megcsinálták, minden izgalmas karakterrel, hatásvadászat főképp...

Bár én imádom a sorit, de nem a legnépszerűbb, és a szereplőgárda amatőr, szóval túlzás lenne itt Emmyt emlegetni bármilyen formában. Bár ebben az évadban már látszik, hogy minden erőt belefektettek, hogy a lehető legjobban zárják le. Emmy jelölés(ek)re minimális esélyt látok (winre nem).

2020. aug. 12. 22:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem is ez az évad tetszik a legjobban. Sajnálom, hogy hamarosan véget ér, de tök menő hogy pont 100 rész lesz, és remélem lesz valami ütős befejezése. Amúgy pont lesz*rom hogy nem nyer díjakat, úgysem az határozza meg mennyire jó. Emmyhez kéne legalább pár elnyúzott, elcsépelt, elnagyolt dialógus. Visszatérőkben pedig pont nem azon van a hangsúly (hála az égnek, úgy totál uncsi lenne), hanem a velős, tömör, csavaros, érzelemdús szálakon. Mellesleg nekem nincs bajom a színészekkel, némelyik tényleg amatőrnek mondható, de attól élvezhető. Azt se gondoljátok, hogy nagy nevekkel jobbat hoznának össze... Ott van például a Szilveszter éjjel című film, rakás nagy név de egy zseb sz*rt nem ér... Ez nem attól függ.
2020. aug. 12. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!