Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem jártál el sehova 1x...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem jártál el sehova 1x sem, h lett bnőd/barátod? És idejében jött a szerelem hozzádillő emberrel?

Figyelt kérdés

Itt vagyok 18 évesen nem járok sehova, pedig nagy arc lennék fesztiválokon és egyéb helyeken, de olyan hülye vagyok. Haverjaim sincsenek különben,(msn-en vannak csak) el meek reggel a suliba a végén pedig igyekszem hazafelé utána leülök gépezni este 11-ig általában és utána alszom.

Neten esetleg lehet olyan bnőt találni aki tetszene is?

18/F

2010. szept. 26. 15:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
hát ne vegyél game cardot a wowhoz egy egész évig és menj el abból a pénzből fesztiválozni xxd vagy egyszerűen gyűjts. de nemhiszem hogy egy kis nyomi kocka "arc" lenne egy fesztiválon, és úgy hogy haver neked nincs életed, úgy nem lesz csajod sem... ahhoz kéne élet.
2010. szept. 26. 15:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Először fogyjál le!
2010. szept. 26. 15:21
 3/5 A kérdező kommentje:

Jaj nem így gondoltam, azért nem járok el sehova mert nincs hozzám illő barát.

Zárkózott vagyok és 1edül el tudok lenni, de néha hiányzik 1 lány magam mellől.

56kg vagyok mondták már h nem is értik h nincs bnőm, Mondom úgy h sose kezdeményeztem mert nincs meg a helyzet.

Gépezés alatt azt értem h gyakorikérdésekkel töltöm az időt mellé zenével és TV vel.

2010. szept. 26. 15:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia én nem jártam sehova bulizni, sőt nem is vagyok az a nagy partiarc. Egyik barátnőmmel voltam a parkban ismerkedtem meg a páromat, aki 3 hónap múlva megcsókolt és azóta együtt vagyunk, már több mint 3 éve!(:

Igen a megfelelő ember, vicces, okos, felnézek rá, udvarias meg minden amit keresek egy férfiban.

Azt hiszem a megfelelő emberrel hozott össze a sors:)

Előtte nem voltam ilyen szerencsés mert neten egy magyarkodóval hozott össze a sors, élőben meg egy f.sszal.

Ne sajnáld magad, ismerkedj és jön aminek jönnie kell!:)

2010. szept. 26. 15:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de honnan tudod, hogy nagy arc lennél, ha se "igazi" barátod, se haverod nincs, csak msnen..

márpedig neten mindenkinek nagy az arca :-\

2010. szept. 27. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!