Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jaguar Xj bejön a lányoknak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jaguar Xj bejön a lányoknak? Lehet csajozni vele? 28/F

Figyelt kérdés

Jaguar XJ t szeretnek venni. Olyan kerdesem van hogy lanyok nektek tetszik?

Link: [link]

2022. szept. 25. 22:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Jaguár XJ8-cal lehetne.

Annak van stílusa. Ez egy túlmodernkedő dizájn.

Vagy egy Aston Martin Valhallával.

2022. szept. 26. 00:04
 12/24 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyire komoly a kérdésed, mármint az autóvásárlás része 😃most csajt akarsz vagy kocsit?Először is a normális lányokat nem érdekli, hogy milyen autód van. Autót nem azért veszünk, hogy másnak tetszedjen, hanem azért, hogy Neked, teged maximálisan kiszolgáljon. Amiért van egy drága autód az nem jelenti azt, hogy csajt is kapsz mellé!

Ha az autóvásárlási szandekod komoly, akkor :

Kérlek ne egesd a Jaguarosokat! Te nem erdemled meg, hogy jaguaros legyél.

Kényelmes, különleges autók, de nagyon kényesek. Nem szeretnek a penztarcadban turkálni, nekem volt XF, X-type is, mindegyikre kellett költeni, nem kevés pénzt, nem parszaz ezret. Szóval ha nem tudod fenntartani nem a te autód. Szerelők nem ismerik, nem merik szerelni, te meg amúgy is balek vagy, h autóval akarsz csajozni, jól le lehet húzni. Nem tudom mire kell a kocsi, de ez meg mindig csak egy közlekedési eszköz. Nekem mindig volt mellette egy Merci, ami sosem hagyott ott sehol és beindult ha kell, ha a Jaguar nem indult. Nagyon kényes az autó, futott garázs a legidealisabb neki.

Vagy fenn tudod tartani vagy nem. Szerintem nézzél valami könnyebben fenntarthatobb autót Opel, Volkswagen stb !

2022. szept. 26. 03:55
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
Ennyi pénzből már egy szerényebb elektromos autót is vehetsz.Az a jövő.Arra nedvesednek a lányok!
2022. szept. 26. 05:57
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

13-as, a lányok a technikai újdonságoktól meg a környezettudatos dolgoktól kezdenek nedvesedni?

Nekem ez újdonság! :-)))

Akkor annál lelkesebben intézem, hogy napelem kerüljön a házunk tetejére, hogy a feleségem jobban kívánjon engem. :-))))

2022. szept. 26. 10:54
 15/24 anonim ***** válasza:
73%
Ennyi hülyét egy rakásra. Nincs semilyen autóm 3 éve és mégis tudok csajozni. Olyan lány meg nem is kéne aki a kocsimra bukik. Legyetek már ferfik, ne műmájer barmok. 30F
2022. szept. 26. 11:12
 16/24 anonim ***** válasza:

Jo ez a kocsi.

Afarkadrol meg ugyis fogsz kepet kuldeni az illetonek. 😂

2022. szept. 27. 04:06
 17/24 anonim ***** válasza:

szerintem a kérdező ugyan az az idióta, aki minden nap feltesz egy ilyen kérdést h ilyen olyan telefonnal, autóval

a másik gyökér kérdező meg h ennyi annyi fizuval van e esélye ilyen olyan lánynál

2022. okt. 1. 14:41
 18/24 anonim ***** válasza:
Stricis kocsinak jó.
2022. okt. 1. 16:06
 19/24 anonim ***** válasza:
Faluhelyen talán. Borsodban?
2022. okt. 2. 11:49
 20/24 anonim ***** válasza:
Ha azt mondjuk hogy igen , akkor màr hivod is a használtautóst?
2022. okt. 12. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!