Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiderült a csajról hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült a csajról hogy cigány. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy csaj akivel tinderen kezdtünk beszélgetni pár hete, es nagyon szimpatikus volt, kevés képe volt de azok alapján nagyon tetszett. Láttam hogy kicsit sötétebb a bőre de gondoltam biztos szolizik. Messengeren is beszélgettünk de még nem volt ismerős így csak ugyanaz az 1-2 képe volt kinn. Nagy volt az összhang, mély beszélgetések, ezért úgy döntöttünk találkozunk. Mikor megláttam egyértelművé vált hogy roma, és egyszer még poénkodott is vele mikor beültünk a gozsdunál egy helyre, hogy “itt beengedik a cigányokat?” Én világéletemben nemzeti radikális voltam, Jobbik, Mi hazánk szavazó, Magyar Szigetre jártam meg Kárpátia, Egészséges Fejbőr stb koncertekre és a baráti köröm is ilyen. Mit csináljak, mondjam meg a csajnak hogy offos mert nem szeretem a cigányokat? Franc se akar belekeveredni egy ilyen családba. A haverjaim is azt hiszem jót röhögnének. A csaj viszont jó fej és már nagyon kéne valaki, hónapok óta nem voltam nővel.

28F

2022. szept. 25. 20:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
86%
jo nagy g.ci vagy
2022. szept. 27. 20:59
 22/26 anonim ***** válasza:
32%

"Persze. Dobd a szimpatikus, kedves nőt, csak mert a bőre sötétebb pár árnyalattal. Amúgy meg nem számít a családja, mert nem a családját veszed el, hanem őt."

Nem a családját veszi el? Egy francot nem. Lehet normális embereknél nem, de nem Kolompár Rikárdó családjában.

2022. szept. 27. 21:33
 23/26 A kérdező kommentje:
Nem vagyok Orban fan, sot ruhellem de azt jol mondta hogy ne legyunk kevert fajuak. Mindenki keressen a sajat haza tajan en azt mondom, aztan ha nincs akkor lehet rola szo. Mindenkinek ugy lesz a legjobb. Hallottam en mar olyan rokonrol akihez behazasodott egy kancigany aztan szepen kiforgattak a vagyonabol az oregasszonyt es adossagot hagytak ra. Nem lehet ezekben bizni sajnos, o is eloadta magat mintapolgarnak..
2022. szept. 27. 23:23
 24/26 anonim ***** válasza:
81%
Még a faj fogalmával sem vagy tisztában, de nem lep meg...
2022. szept. 28. 05:15
 25/26 anonim ***** válasza:
72%

Én a Fideszt és a Mi hazánkat egyaránt utálom, de ebben igaza van a kérdezőnek. Mármint nem a fajokra (Inkább rassznak mondanám) tett megjegyzéseire, hanem, hogy egy cigánytól jobb távol maradni.

Lehet itt játszani az elfogadót, de megnézném egyes válaszolók arcát amikor a kislányuk hazamegy egy kancigánnyal :)

2022. szept. 28. 08:29
 26/26 A kérdező kommentje:
Igen, papiron mindenki milyen PC elfogado, de azert az utcan este atmegy a masik oldalra, vagy kerul egyet ha szembejon egy csapat ilyen egyed nagy hanggal.. teljesen egyetertek
2022. szept. 28. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!