Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiderült a csajról hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült a csajról hogy cigány. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy csaj akivel tinderen kezdtünk beszélgetni pár hete, es nagyon szimpatikus volt, kevés képe volt de azok alapján nagyon tetszett. Láttam hogy kicsit sötétebb a bőre de gondoltam biztos szolizik. Messengeren is beszélgettünk de még nem volt ismerős így csak ugyanaz az 1-2 képe volt kinn. Nagy volt az összhang, mély beszélgetések, ezért úgy döntöttünk találkozunk. Mikor megláttam egyértelművé vált hogy roma, és egyszer még poénkodott is vele mikor beültünk a gozsdunál egy helyre, hogy “itt beengedik a cigányokat?” Én világéletemben nemzeti radikális voltam, Jobbik, Mi hazánk szavazó, Magyar Szigetre jártam meg Kárpátia, Egészséges Fejbőr stb koncertekre és a baráti köröm is ilyen. Mit csináljak, mondjam meg a csajnak hogy offos mert nem szeretem a cigányokat? Franc se akar belekeveredni egy ilyen családba. A haverjaim is azt hiszem jót röhögnének. A csaj viszont jó fej és már nagyon kéne valaki, hónapok óta nem voltam nővel.

28F

2022. szept. 25. 20:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
18%

"Én világéletemben nemzeti radikális voltam, Jobbik, Mi hazánk szavazó, Magyar Szigetre jártam meg Kárpátia, Egészséges Fejbőr stb koncertekre és a baráti köröm is ilyen"

Adolf bacsi barati kore is ilyen volt, a csajai pedig zsidok.....

38F incel

2022. szept. 26. 08:03
 12/26 anonim ***** válasza:
63%
Egy újabb ok, amiért egyáltalán nem tudom becsülni a szélsőjobbosokat...🤔
2022. szept. 26. 09:49
 13/26 anonim ***** válasza:
69%
Remélhetőleg egyedül fogsz meghalni, a sors mindig visszaad mindent kérdező, ezt ne feledd. A csajnak remélhetőleg lesz esze és nem kezd veled. Sokkal különb ember, mint te valaha is leszel.
2022. szept. 26. 15:20
 14/26 anonim ***** válasza:
68%

Persze. Dobd a szimpatikus, kedves nőt, csak mert a bőre sötétebb pár árnyalattal. Amúgy meg nem számít a családja, mert nem a családját veszed el, hanem őt.

De mindegy is, ezek alapján azt kívánom Neked, hogy életed végéig maradj egyedül, ne kelljen senkinek se veled élnie!

2022. szept. 26. 15:45
 15/26 Miss Endzsi ***** válasza:
72%
Gondoljátok el. Találkoztok egy helyes pasival, jó fej, minden, majd kiderülne, ilyen abberált gondolatai vannak😭
2022. szept. 26. 15:53
 16/26 anonim ***** válasza:
17%
Dugd meg aztán mond neki, hogy nem volt meg a kémia!
2022. szept. 26. 19:40
 17/26 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki és nagyon megbántódott, elkezdett bőgni és elmondott mindennek. Azt mondta soha többé ne is keressem. Megsajnáltam, de tényleg nem tehettem mást. Félvér gyerekeket sem szeretnék, nem tehetek róla de ez van. Ha valaki szerint ez beteges akkor kérdezzen meg egy átlagos ázsiait vagy egy amcsi feka apukát hogy fehér fiút akarnak-e vőnek vagy nem, na látjátok. Így van ez rendjén
2022. szept. 27. 00:15
 18/26 anonim ***** válasza:
40%
Küldj neki egy Egészséges Fejbőr dalt.
2022. szept. 27. 00:38
 19/26 anonim ***** válasza:
68%

17.: Nem tehettél mást? A francokat! Undorító véglény vagy, de a lány mégis jobban járt.

Tudod cigánynak az ember születik (ergo az nem baj), a szélsőjobbos viszont saját akaratából lesz az. Ezért utóbbira nincs mentség.

2022. szept. 27. 05:02
 20/26 anonim ***** válasza:
36%

Nagyon kellwmetlen dolog. En is jartam igy nokent. De vegetvetettem neki. Nagyon rosszul ereztem magam. De jobb elejet venni az alapveto tarsadalmi kulonbsegeknek.

En nem mondtam meg neki,h azert nem talok tobbet,mert ciganynak tunik.

Valami udvarias modot valassz,h megmondd,megird,h nem fogtok talalkozni.

2022. szept. 27. 05:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!