Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan idegesítőek a nők?
Figyelt kérdés
Nyafognak sírnak rínak semmi nem jó nekik nem tud elmenni rajtuk az ember nem tudják mit akarnak2022. szept. 24. 16:47
12/21 A kérdező kommentje:
Akkor erről ennyit...
2022. szept. 24. 18:14
13/21 anonim válasza:
A férfiak is tudnak ám sírni-ríni. Mindkét nemre jellemző, hogy picsognak olykor.
Nem egy olyan kérdés van itt mikor meg akar beszélni valamit normálisan az egyik fél, a másik meg azzal lerendezi, hogy "ne hisztizz már"... Így simán lehet, hogy, ami az egyik félnek fontos dolog, a másik hisztinek titulálja. Néha bele kell helyezkedni a másik nézőpontjába is, vajon miért "sír-rí", nem "jogos-e". Ugyanakkor vannak olyan helyzetek, mikor tényleg valaki túl érzékeny, jobban felvesz olyan dolgokat, amit jobb lenne elengedni olykor. Mi a szituáció? Talán, ha mondanál konkrétumot jobban lehetne választ adni.
15/21 anonim válasza:
Én azért ennél bizakodóbb vagyok, mint amit reagáltál, 12. 11-es voltam.
16/21 anonim válasza:
Valószínű ezt hozod ki belőlük. Nem gúnyból írom ezt, de ha körülötted tényleg minden nő ilyen, akkor ott valami nem stimmel. Vagy rosszul választasz, vagy melletted válnak ilyenné.
17/21 anonim válasza:
A nők miért hisztisek? - kérdezte hisztizve egy férfi.
19/21 anonim válasza:
A kérdező egy hisztis díva. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!