Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejönnek a kövér pasik?
Figyelt kérdés
2022. szept. 23. 15:13
12/17 anonim válasza:
Itt miért meleg mindenki, mikor ez nem is homo kategória?? Vannak azért itt olyanok is, akik nőként szavaztak? Ismerkednék velük, ha esetleg bejönnek nekik az extrém dagi srácok, én is az vagyok.
13/17 anonim válasza:
Juj de még mennyire. Imàdom a nagy macikat macis pocakkal.
15/17 anonim válasza:
Én férfi vagyok 58 éves,172 cm,és 93kg. Akinek ez bejön,írhat
17/17 anonim válasza:
Én is kövér nő vagyok (115 kg), de mindig sokkal jobban tetszettek a macis pasik. Főleg, ha magas, mackósak, beindítják az ember fantáziáját. Ha valaki túl nagy, az már nem annyira jön be, de ha hasonló alkat vagy kicsit nagyobb (mondjuk úgy 130 kilóig), akkor a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!