Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek hasonló? Többi lent.
Nem egy nagyon komoly téma csak azóta sem tudom kiverni a fejemből és néha elmorfondírozok rajta, nem kell többet belelátni.
A szemkontaktuson gondolkodtam el. Sok esetben amikor bejöttem valakinek, a szemén vettem észre először. Ahogy rámnézett, amikor rámnézett stb.
Nem olyan rég megismertem valakit, aki különösebben nem keltette fel az érdeklődésemet eleinte, de kedveltem. Aztán észrevettem, hogy gyakran néz a távolból/távolabbról. Nem láttam bele akkor még semmit.
Később láttam, hogy gyakran néz rám (ami csak egy dolog), viszont ahogy rám nézett abban volt "valami". Pl.: társaságban voltunk többen és valahogy teljesen máshogy nézett rám, mint a többiek. Leírni se tudnám. Csak elég hamar ez az érzés kapott el. Fürkészőbb volt talán.
Volt már veletek ilyen/hasonló, hogy a másiknak a tekintete/szeme olyan megmagyarázhatatlan érzést keltett bennetek? Volt alapja?
#1 tudom, hogy nem csak a tekintet de én most kifejezetten erre fókuszáltam a kérdésben. Azért is, mert mindig a tekintet volt az első minden esetben amiről minden ilyen esetben csak annyi tűnt fel, hogy "más". Más mint másoké.
Meg számomra ez a legérdekesebb csak így elmélkedés szintjén is.:D
Érdekesnek találom a szemeket.
De akkor ezek szerint nem csak én képzelem be, hanem tudat alatt valahol érzékeli az ember ezeket az apróbb jeleket és van is oka többnyire?
(Nyilván nem von le az ember komoly konklúziókat, meg semmi nem 100%, csak kezdeti érdeklődésre gondolok)
Tehát lehet ezeknek az érzékeléseknek jelentőséget tulajdonítani.?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!