Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Történt veletek hasonló? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt veletek hasonló? Hogy kezeltétek?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Egy ideje már bennem van a dolog, de mivel nem volt senki, akivel ezt a témát meg tudtam volna beszélni vagy csak kibeszélni magamból, így bíztam benne, hogy talán itt tud valaki, valami "okosat" mondani.

Előre szólok, hosszú lesz és köszönöm, ha elolvassátok

Szóval: 25 éves nő vagyok, a párom 28, 4 éve együtt vagyunk. Nagyon szeretem őt és ő is engem, iszonyú kedves srác, törődő, odaadó. Mi Pestre költöztünk már 2,5 éve, de minden barátunk, család stb vidéken él, kb fél óra kocsival, szóval nincs messze, épp ezért sokszor szoktunk hazamenni. Néha előfordult már olyan, hogy fantáziálgattam vajon milyen lehet mással a szex és már emiatt nagyon rosszul éreztem magam, nem értettem miért képzelgek másról, miközben itt a párom. Igazából én nagyon szenvedélyes és végtelenül romantikus típus vagyok, szeretem mikor csak "kerülgetitek" egymást, szeretek flörtölni. Vagy mikor még csak ismerkedtek, de ott a szikra, titkos pillantások, "véletlen" érintés, első csók, az az izgalom, az érzés, mikor majd kiugrik a szíved a helyéről stb. Lehet ez az érzés hiányzik néha, de ez az én bajom, nem mesevilágban élünk, gondolom minden kapcsolat hasonlóan kezdődik, dehát nyilván ez a kezdet ahhoz, hogy kapcsolatban legyetek. Bocsi, ha kesze-kúszán írok. Na tehát bennem volt ez az úgynevezett vágy és erre fogtam azt, hogy eljátszottam a gondolattal más pasikról.

Viszont most ezek a gondolatok lekorlátozódtak egy konkrét személyre..... Le se merem írni, annyira gáz... Barátom unokatesója. Nem első, talán másod vagy harmadunokateso, azért nem tudom pontosan, mert kb barátom se tudja a rokoni szálakat, kis faluban nőttek fel, "mindenki rokon mindenkivel szegről-végről". De úgy rémlik, hogy anyuja egyszer mondta, hogy másodunokatesók.

A lényeg, hogy van neki több uncsija, akikkel együtt nőttek fel, együtt buliztak, együtt rosszalkodtak minden. Mikor mi összejöttünk ez az unokatesója külföldön dolgozott már évek óta, nem is ismertem, előtte nem találkoztam még vele. Néha néha hazajött és így ismerkedtünk meg, bemutattak egymásnak és ennyi. Semmi extra nem volt. Jófej srác volt, de semmi más. Viszont nem rég hazaköltözött és elég sokat találkoztunk, mivel ugye egy baráti társaság, egy faluban lakik mindenki, mindig összejöttünk valakinél, iszogattunk, buliba mentünk stb és az utóbbi időben azt vettem észre, hogy el kezdtem hát nem is tudom minek nevezzük ezt, vonzódni hozzá. Azt hiszem. És borzasztó. Nem értem miért most, miért ő. Van benne valami, pedig nem kifejezetten az esetem. És többször észrevettem, hogy mikor azt hiszi nem látom őt, akkor megbámul, sokszor csípkelődik velem, néha úgy néz rám pl mikor elköszönünk és egymás szemébe nézünk, hogy az konkrétan a "vesémig hatol". De simán lehet, hogy ő ilyen típus és másra így nez elköszönéskor, és én képzelem bele, franc tudja. Ez még semmit nem magyaráz, más társaságunkban lévő lányokkal is szokott néha csípkelődni, viccelődni, csak az valahogy más, mint ahogy velem szokott. Na mindegy is. Teljes káosz van a fejemben, nem értem mi történik. Nem úgy vonzódom hozzá, hogy kapcsolatra kellene, hanem csak azt érzem, hogy csak egyszer jó lenne vele szexelni, szóval szexuálisan vonzódom hozzá, de mostansag mar azt érzem kicsit jobban beindultak az érzelmeim irányába. Teljesen egyértelmű, hogy SOHA, de soha semmi nem lehet köztünk, egyrészt hiába a fantáziálgatásaim, nem lennék képes megcsalni a barátom, másrészt Úristen, hisz az unokatesója, együtt nőttek fel, minden együtt csináltak, kizárt. És természetesen ő sem mutatott semmi konkrét, észrevehető érdeklődést azirant, hogy esetleg tetszenék neki, hisz még ha így is lenne, ismerem annyira, hogy soha nem mutatná ezt ki barátomra való tekintettel és soha nem próbálna meg kezdeményezni nálam, hisz ez teljesen abszurd. Bele se merek gondolni mi történne, ha tételezzük fel elcsattana egy csók vagy bármi. Óriási vihar lenne ebből, szóval azonkívül hogy néha észreveszem hogy néz meg csípkelődik, semmi nincs. Akkor döntöttem el, hogy segítséget/tanácsot kérek tőletek, mikor most hétvégén lent voltunk és összeültünk 5-6-an társasozni. Közben is volt néha-neha 1-2 titkos pillantás, mikor összetalálkozott a tekintetünk és nagyon mélyen a szemembe nézett, zavarba is jöttem kicsit, szóval elnéztem másik irányba inkább. Aztán mikor eljött a "búcsúzás" ideje, a vírus miatt azért még nem puszizkodunk, csak szia-szia és egy öklös "pacsi", na és mikor tőlem köszönt el, akkor az, ahogy rámnézett... Esküszöm beleremegtem, a többiek már elindultak előre, így csak ketten voltunk és annyira kifejezően, annyira nem is tudom hogy írjam le, egyszerűen ezt az ember érzi, mikor valaki másképp néz rá, mint általában. És ő úgy nézett. Már magam sem tudom eldönteni, hogy ez az egész csak a fejemben van és bemagyarázom magamnak, de szörnyű. :( Tépelődöm rajta, emésztem magam és el akarom felejteni, nem akarok vonzódni hozzá. Viszont feltűnt az is, hogy mikor összeülünk is ösztönösen keresem az ő társaságát, a közelében akarok ülni stb, de természetesen nem látványosan, csak magamban. Ha pár hétig nem látom, mert nem megyünk haza vagy ő épp dolgozik, mikor összeülünk, akkor egy idő után lecsillapodik ez az érzés, nem teljesen, de jócskán, viszont amint ismét meglátom, előjön. Sajnos az nem opció, hogy ne találkozzak vele, hisz mint mondtam, egy baráti társaság vagyunk, mindig minden programon ott vannak a szokásos emberek, köztük ő is.

Kérlek mondjatok valamit, akármit, hogy lendüljek ezen az egész szartengeren át? Történt valakivel akárcsak hasonló? Mi lett a vége, mit csináltatok?

2020. jún. 1. 23:02
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
48%
Valaki leírná pár mondatban a lényeget? Hihetetlen, hogy mennyire képtelenek emberek lényegre törően fogalmazni.
2020. jún. 1. 23:09
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el és maradj a barátodnal. Biztos hogy nem kockáztatnam a kapcsolatomat egy dgasert.
2020. jún. 1. 23:14
 3/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a baromi "hasznos" válaszokat 1es, 2es. Most őszintén, ha nehezedre esik elolvasni, akkor minek írsz? Görgess tovább, nem muszáj sem elolvasni, sem válaszolni, hisz láthatóan nem is akarsz. Így kerek a történet, ezeket szükségesnek éreztem leírni.

Az meg nem tudom miért undorító, hogy vannak érzéseim és ezek most beindultak, nyilván nagyon ciki, hogy pont a párom unokatesója felé, de attól még nem hinném, hogy undorítózni kéne..

2020. jún. 1. 23:15
 4/25 anonim ***** válasza:
79%
Izgalmakra vagysz nincs ezzel baj. Szereted baratodat mint barat, kedves, aranyos oke vagy szerelmes vagy? Nem a megszokottsagbol vagy vele, bizalmat nyujt stb. ? Amugy a unokatesojat illetoen meg valószínűleg tetszel neki te is nagyon vonzodsz hozza egyertelmuen, emiatt ne erezd magad szarul de tenyleg probald meg valahogy kerulni. Azt kene tisztaznod magadban mit szeretnek a jovoben, mostani parod latod magad mellett vagy esetleg más elképzelés?
2020. jún. 1. 23:16
 5/25 anonim ***** válasza:
93%

A lényeg: a csaj fantáziálgat az uncsiról és kezd vonzódni hozzá, és teljesen tudatában van, hogy ez tabu.

Nekem az a véleményem, hogy sok fölös energiád van, nem vagy lekötve, ezért elkezdtél kalandozgatni gondolatban.

Velem is volt ilyen, és amikor el kellett utaznom és maximálisan odatenni magam a munkába, akkor eszembe se jutott az illető. Egyszerűen túl sok volt a fölös időm és energiám, és ebben csapott ki.

2020. jún. 1. 23:19
 6/25 A kérdező kommentje:

Köszi a segítő válaszokat.

#5 Igen szeretem őt, szerelmes vagyok belé, de így 4 év után nyilván már nem azt érzem, mint az elején, a rózsaszín köd már elmúlt, de ha nincs mellettem, ha nincs velem valami miatt, akkor nagyon hiányzik, rossz nélküle. Csak hát többször fordul elő, hogy vitazunk hülyeségeken, amin eléggé össze tudunk kapni és akkor kicsit összetörök belül. Aztán kibékülünk és rájövök, hogy ő kell nekem.

#6 Igen lehet abban valami, Mit mondasz, így a vírushelyzet miatt már kb 2 hónapja vagy lehet több, hogy itthonról dolgozom, sokszor nincs annyi meló és hát időm az biztos bőven van fantáziálgatásra.

2020. jún. 1. 23:24
 7/25 anonim ***** válasza:
9%

#4: Köszönöd a hasznos válaszokat úgy, hogy nyomtál ránk egy piros kezet, amikor időt szántunk rád? Na, ennyire nem érdemelsz hasznos választ.

És nekiálltam olvasni a kérdést. Az első bekezdés teljesen felesleges volt, de folytattam. Egy csomó lényegtelen dolog jött.

#6-os: Köszi! Elég lett volna ennyit írnia a kérdezőnek.

Beszélgess el a másik kérdezővel és nézd át a válaszokat. Kb. egy szinten mozogtok.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

2020. jún. 1. 23:26
 8/25 anonim ***** válasza:
70%
Többet kéne randiznotok, eljárni ide oda, programozni, akkor nem lenne idod ilyeneken gondolkozni. A lényeg hogy kettesben legyetek mint a kapcsolat elején főleg jót tenne, esetleg menjetek el egy szebb helyre kirándulni.
2020. jún. 1. 23:31
 9/25 A kérdező kommentje:

Már ne haragudj 23:26, de tényleg úgy, gondolod hogy a kettes válaszod hasznos volt?! Valaki írja már le, baromira nincs kedvem elolvasni, miért nem lehet röviden forgalmazni... Hát ja, valóban. Ez minden csak nem hasznos, más is képes volt elolvasni és normálisan válaszolni, ha neked ez nem megy, nem gond, csak akkor ne kérd ki magadnak. Nem kötelező válaszolni.

És annál azért összetettebb a dolog, mint amit a 6os leírt, de mindegy.

2020. jún. 1. 23:32
 10/25 anonim ***** válasza:
31%
Csak addig izgalmas, amíg titokban fantáziálhatsz róla. Mondd el a párodnak a történetet, és akkor talán megnyugszol.
2020. jún. 1. 23:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!