Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Történt veletek hasonló? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt veletek hasonló? Hogy kezeltétek?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Egy ideje már bennem van a dolog, de mivel nem volt senki, akivel ezt a témát meg tudtam volna beszélni vagy csak kibeszélni magamból, így bíztam benne, hogy talán itt tud valaki, valami "okosat" mondani.

Előre szólok, hosszú lesz és köszönöm, ha elolvassátok

Szóval: 25 éves nő vagyok, a párom 28, 4 éve együtt vagyunk. Nagyon szeretem őt és ő is engem, iszonyú kedves srác, törődő, odaadó. Mi Pestre költöztünk már 2,5 éve, de minden barátunk, család stb vidéken él, kb fél óra kocsival, szóval nincs messze, épp ezért sokszor szoktunk hazamenni. Néha előfordult már olyan, hogy fantáziálgattam vajon milyen lehet mással a szex és már emiatt nagyon rosszul éreztem magam, nem értettem miért képzelgek másról, miközben itt a párom. Igazából én nagyon szenvedélyes és végtelenül romantikus típus vagyok, szeretem mikor csak "kerülgetitek" egymást, szeretek flörtölni. Vagy mikor még csak ismerkedtek, de ott a szikra, titkos pillantások, "véletlen" érintés, első csók, az az izgalom, az érzés, mikor majd kiugrik a szíved a helyéről stb. Lehet ez az érzés hiányzik néha, de ez az én bajom, nem mesevilágban élünk, gondolom minden kapcsolat hasonlóan kezdődik, dehát nyilván ez a kezdet ahhoz, hogy kapcsolatban legyetek. Bocsi, ha kesze-kúszán írok. Na tehát bennem volt ez az úgynevezett vágy és erre fogtam azt, hogy eljátszottam a gondolattal más pasikról.

Viszont most ezek a gondolatok lekorlátozódtak egy konkrét személyre..... Le se merem írni, annyira gáz... Barátom unokatesója. Nem első, talán másod vagy harmadunokateso, azért nem tudom pontosan, mert kb barátom se tudja a rokoni szálakat, kis faluban nőttek fel, "mindenki rokon mindenkivel szegről-végről". De úgy rémlik, hogy anyuja egyszer mondta, hogy másodunokatesók.

A lényeg, hogy van neki több uncsija, akikkel együtt nőttek fel, együtt buliztak, együtt rosszalkodtak minden. Mikor mi összejöttünk ez az unokatesója külföldön dolgozott már évek óta, nem is ismertem, előtte nem találkoztam még vele. Néha néha hazajött és így ismerkedtünk meg, bemutattak egymásnak és ennyi. Semmi extra nem volt. Jófej srác volt, de semmi más. Viszont nem rég hazaköltözött és elég sokat találkoztunk, mivel ugye egy baráti társaság, egy faluban lakik mindenki, mindig összejöttünk valakinél, iszogattunk, buliba mentünk stb és az utóbbi időben azt vettem észre, hogy el kezdtem hát nem is tudom minek nevezzük ezt, vonzódni hozzá. Azt hiszem. És borzasztó. Nem értem miért most, miért ő. Van benne valami, pedig nem kifejezetten az esetem. És többször észrevettem, hogy mikor azt hiszi nem látom őt, akkor megbámul, sokszor csípkelődik velem, néha úgy néz rám pl mikor elköszönünk és egymás szemébe nézünk, hogy az konkrétan a "vesémig hatol". De simán lehet, hogy ő ilyen típus és másra így nez elköszönéskor, és én képzelem bele, franc tudja. Ez még semmit nem magyaráz, más társaságunkban lévő lányokkal is szokott néha csípkelődni, viccelődni, csak az valahogy más, mint ahogy velem szokott. Na mindegy is. Teljes káosz van a fejemben, nem értem mi történik. Nem úgy vonzódom hozzá, hogy kapcsolatra kellene, hanem csak azt érzem, hogy csak egyszer jó lenne vele szexelni, szóval szexuálisan vonzódom hozzá, de mostansag mar azt érzem kicsit jobban beindultak az érzelmeim irányába. Teljesen egyértelmű, hogy SOHA, de soha semmi nem lehet köztünk, egyrészt hiába a fantáziálgatásaim, nem lennék képes megcsalni a barátom, másrészt Úristen, hisz az unokatesója, együtt nőttek fel, minden együtt csináltak, kizárt. És természetesen ő sem mutatott semmi konkrét, észrevehető érdeklődést azirant, hogy esetleg tetszenék neki, hisz még ha így is lenne, ismerem annyira, hogy soha nem mutatná ezt ki barátomra való tekintettel és soha nem próbálna meg kezdeményezni nálam, hisz ez teljesen abszurd. Bele se merek gondolni mi történne, ha tételezzük fel elcsattana egy csók vagy bármi. Óriási vihar lenne ebből, szóval azonkívül hogy néha észreveszem hogy néz meg csípkelődik, semmi nincs. Akkor döntöttem el, hogy segítséget/tanácsot kérek tőletek, mikor most hétvégén lent voltunk és összeültünk 5-6-an társasozni. Közben is volt néha-neha 1-2 titkos pillantás, mikor összetalálkozott a tekintetünk és nagyon mélyen a szemembe nézett, zavarba is jöttem kicsit, szóval elnéztem másik irányba inkább. Aztán mikor eljött a "búcsúzás" ideje, a vírus miatt azért még nem puszizkodunk, csak szia-szia és egy öklös "pacsi", na és mikor tőlem köszönt el, akkor az, ahogy rámnézett... Esküszöm beleremegtem, a többiek már elindultak előre, így csak ketten voltunk és annyira kifejezően, annyira nem is tudom hogy írjam le, egyszerűen ezt az ember érzi, mikor valaki másképp néz rá, mint általában. És ő úgy nézett. Már magam sem tudom eldönteni, hogy ez az egész csak a fejemben van és bemagyarázom magamnak, de szörnyű. :( Tépelődöm rajta, emésztem magam és el akarom felejteni, nem akarok vonzódni hozzá. Viszont feltűnt az is, hogy mikor összeülünk is ösztönösen keresem az ő társaságát, a közelében akarok ülni stb, de természetesen nem látványosan, csak magamban. Ha pár hétig nem látom, mert nem megyünk haza vagy ő épp dolgozik, mikor összeülünk, akkor egy idő után lecsillapodik ez az érzés, nem teljesen, de jócskán, viszont amint ismét meglátom, előjön. Sajnos az nem opció, hogy ne találkozzak vele, hisz mint mondtam, egy baráti társaság vagyunk, mindig minden programon ott vannak a szokásos emberek, köztük ő is.

Kérlek mondjatok valamit, akármit, hogy lendüljek ezen az egész szartengeren át? Történt valakivel akárcsak hasonló? Mi lett a vége, mit csináltatok?

2020. jún. 1. 23:02
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

#24 Igen bocsánat, elírtam, természetesen nem neked szántam, köszönöm a válaszod, átgondolom amit írtál!!

Köszi annak, aki képes volt normálisan válaszolni és nem csak bunkózni jött meg belerúgni a másikba.

Leírtam világosan, hogy nem akarok így érezni, el akarom nyomni ezt az egészet és elfelejteni, hisz tudom hogy helytelen és az életben nem tennék lépéseket a dologban, ez szóba sem jöhet. De nem tudom őt elkerülni és kicsit nehéz pikk-pakk elfelejteni és eltörölni azt az illetőt, akivel rendszeresen találkozol...

2020. jún. 2. 00:22
 22/25 anonim ***** válasza:
66%

Itt némelyeknek mi a fene baja van? Idejöttök okoskodni, hogy milyen hosszú a kérdés miért nem lehet röviden fogalmazni, majd folyton folyvást csak bunkóztok az újabb kommentekben?! Azt hiszed az segít a kérdezőn, hogy el kezdesz vergődni a kérdés hosszan?? Majd beb*aszol ide egy kérdést "nesze ez a te szinted" vagy valami hasonló jeligével? Pff.

Leírta szerencsétlen, hogy nem akar semmit az unokatesójától, ez tök evidens, tisztában van vele hogy helytelen lenne és el is akarja ezt az egészet felejteni, mert szereti a párját. Annyi a "bűne", hogy nem bírta kontrollálni 100%-ig az érzelmeit. Becsülendő, hogy legalább megpróbálom tanácsot kérni és próbál tenni az ügy ellen, hisz azt is csinálhatna, hogy lefekszik a sráccal, ezzel óriási balhét csinálva, amiben valószínűleg a párja és unokatesója kapcsolata egy életre el lenne b*aszva, a csaladok közötti vitáról nem is beszélve.

2020. jún. 2. 00:29
 23/25 anonim ***** válasza:
81%
Ehhez a vitához muszáj hozzá szólnom. Aki ki van akadva amiért nem 1-2 mondatos kérdés, az meg mi a fenének büfög ide pár szót? Baszki nem kötelező elolvasni, válaszolni rá.
2020. jún. 2. 01:08
 24/25 anonim ***** válasza:
83%

Valószínű, hogy egy fellángoláson mész keresztül. A legtöbb ember ilyen-olyan formában megtapasztalja, és az is előfordul, hogy hosszú távú kapcsolat mellett jön be egy ilyen érzés (akkor is, ha egyébként hűséges típus vagy). Ezen sokan keresztülmennek, nem veled van a probléma. :) Ami ilyenkor nagyon fontos, az az, amire te is rájöttél: az, hogy hogyan reagálsz erre a dologra, és ha tudod, hogy úgyse lesz belőle semmi, megpróbálod leépíteni.

Pár dolog, amit javasolnék:

- Először is gondolkozz el a pároddal való kapcsolatotokon. Megvan-e benne minden, amit szeretnél, jól bánik-e veled, hasonlóak-e a terveitek, vonzódtok-e egymáshoz, stb.? Ha a pároddal alapvetően jó a kapcsolatod, akkor az tök szuper. Ha viszont van valami probléma, akkor lehet, hogy arra akar mutatni a fellángolás, hogy valamit ebben a kapcsolatban nem kapsz meg.

- Próbálj elsősorban a párodra fókuszálni, megerősíteni magadban, hogy miért szereted, közös programokat szerezni, stb.

- Ha legközelebb találkoztok, én finoman megemlíteném az unokatesónak, hogy "Figyelj, lehet, hogy félreértem, de mintha úgy látnám, hogy mostanában 'úgy' nézel rám, és ez engem zavar." Aztán reménység szerint abbahagyja.

2020. jún. 2. 03:33
 25/25 anonim ***** válasza:
96%
Oké szerelmes vagy a barátodba de azért valami biztos hiányzik a rózsaszín ködön kívül hogy elkezdtél vonzódni máshoz.Gondold át jobban hogy mi az.Vagy pedig kezd múlni a szerelem de szereted még.
2020. jún. 2. 08:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!