Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így ha nem akar semmi mást, csak szexet?
Szóval van egy sexkapcsolatom. Ezt már az elején letisztáztuk h ebből semmi más nem lesz. Én azonban beleszerettem :S Az ok: sokat aludtunk együtt.
Egy szex kapcsolatba az együtt alvás sztem már nem fér bele.
Ezt mondtam is neki,de mindig olyan cukin kéri h maradjak. Nem tudom hova tenni a dolgot. Mindig ugy alszok el,h a lehető legtávolabb vagyok tőle az ágyban,de sokszor ébredek arra h magához húz,átölel,vagy megpuszil. Gondoltam arra h ezt azért csinálja mert akar vmit(szex),de nem mert ilyenkor általában nem történik semmi. Csak alszunk tovább,vagy csak tv-zünk.
Ti mit gondoltok erről?
29 éves vagyok,és ez a kapcsolat már több mint fél éve tart. Azért csak szex kapcsolat lett belőle,mert én akoribban szakítottam a barátommal 3 év után és nem akartam kapcsolatot,meg őse akart komoly kapcsolatot így ez lett belőle.
Hát nekem ez gy már nem megy,h kezdek többet érezni. Borzasztó a tudat is h csak én szeretek vkit,és ő nem érzi ugyanazt amit én. Akármkor azt mondhatja ő is h fejezzük be ami van,és az nagyon fájna. Azt hiszem kiszállok ebből a dologból,ami még fájdalommenetesen tudok
mi van ha benne is megváltoztak már az érzések?mi van szeret csak még mindig jo neki igy?Mi van ha attol fél megszeret akkor félni fog az érzésektöl?Mi van ha kirpobálnád nem keresed xy ideig és akkor megtudnád mi a szándéka?Mi van ha feladod ezt a kapcsolatot mert rongyosra használ?Mi van ugyan ugy fél töled ahogy te ö töled?
Beszélj neki!ha nem akarja legyen vége de legyen benned nöi tartás és önbecsülés.
ha akarja akkor üljetek le beszéljétek meg és vállaljárok fel egymást.
ez a véleményem
22/L
Fiatal vagy még.
Mondd meg neki.
Ennyit megérdemelsz.
Még hiszel a szerelemben.
23/L
12.20
Tudod mennyire szeretném ha így lenne? h ha benne is változtak volna dolgok... de azt hiszem csak én képzelek túl sokat az egészbe :S :( ez annyira nem jó így.
Azt hiszem h soha többet nem fogom én keresni,az lesza legjobb.
Az a baj,h sztem ő csak akkor keresne h ha épp akar vmit. Eddig is igy volt... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!