Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így ha nem akar semmi mást, csak szexet?
Szóval van egy sexkapcsolatom. Ezt már az elején letisztáztuk h ebből semmi más nem lesz. Én azonban beleszerettem :S Az ok: sokat aludtunk együtt.
Egy szex kapcsolatba az együtt alvás sztem már nem fér bele.
Ezt mondtam is neki,de mindig olyan cukin kéri h maradjak. Nem tudom hova tenni a dolgot. Mindig ugy alszok el,h a lehető legtávolabb vagyok tőle az ágyban,de sokszor ébredek arra h magához húz,átölel,vagy megpuszil. Gondoltam arra h ezt azért csinálja mert akar vmit(szex),de nem mert ilyenkor általában nem történik semmi. Csak alszunk tovább,vagy csak tv-zünk.
Ti mit gondoltok erről?
Az elején még így volt. Szex után mondtam h haza megyek ,és ennyi.
De mostanában sokszor(szinte mindig kéri h maradjak),meg reggel mindig hazakísér.
nem igazán tudom h hogyan kéne rákérdeznem h mit akar,vagy h most mi van....
Nem szeretném h azt higyje h romantikus illúziókba ringatom magam,h ez a kapcsolat több mint szex. Aztán a végén pofára essek h mégse.
Szerintem bőven belefér az együtt-alvás! :) Nekem is van szexpartnerem, és nagyon jó, amikor összebújva alszunk el. Valójában egyikünk sem vágyik komoly kapcsolatra, de egy kis gyengédség mindenkinek kell... ;)
Ha nem élvezed, dobbants, és keress egy érzelmektől mentes partnert, és szóljon az egész a szexről... de a sanda gyanúm az, hogy élvezed. :)
Akkor ne rágódj, hagy hogy magához húzzon egy-egy hűvös hajnalon...
mégse kérdezhetem meg h "figyi te szeretsz engem? mert én igen"
meg az elején letisztáztuk h ebből nem lesz semmi más,és én elfogadtam a szabályokat.
Vmi ötlet h hogyan deríthetném ki h mi van vagy mi nincs?
Jesszus! Újfent.
Az még nem szerelem, hogy átölel, hogy vágyik a gyengédségre.
Ne akarj többet belelátni, mint ami.
Ha érzelmi versenyt akarsz kifacsarni, amiben második akarsz lenni, görcsös lesz az egész, végül már a szexet sem fogod élvezni. Hagyd meg annyinak, amennyi.
Ha nem tudod és belezúgtál - mint egy tini - akkor viszont mond meg neki. Vagy elszúrsz mindent, vagy belemegy egy próba-kapcsolatba veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!