Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha látja az igyekezetem hogy változtassak, újra akarhat majd tőlem valamit?
Egy férfinek nagyon tetszettem, de később mikor látta hogy nem tökéletes a testem már nem vonzódott hozzám. Nem vagyok kövér, de amikor látott ruha nélkül volt rajtam pár kiló, így a hasam sem volt tökéletes. Már lefogytam de még mindig feszesebbnek kellene lennem. Ha változtatok a külsőmön, akkor megtetszhetek neki még újra?
Azok amik miatt nem tetszettem, mind olyan amin lehet változtatni, többet mozgok stb. A lábamon is van néhány hajszálér, amit lézerrel el tudnak tűntetni.
Szerintetek lehet esély arra hogy hiába ábrándult ki, azért még újra vonzónak talál majd?
Az egyik hozzászólásra reagálva: nem kell összejönni olyannal aki taszít.
De azért bocsánat, taszító nem vagyok. Max nem vagyok tökéletes vannak dolgok ami nem elhanyagoltság miatt alakul ki hanem más okai vannak, de az nem taszító. Persze nem kell összejönni velem, nem azt mondom. De azért ne keverjük össze a hibákat azzal mikor valami már taszító.
Lehet valaki számára a másik taszító, de akkor szóba sem áll vele, nemhogy eljussanak a szexig.
Amúgy tipikusan az ilyenek próbálják a seggfej viselkedésükkel elvonni a figyelmet a nulla teljesítményükről.
Legalja🤮🤮🤮
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!