Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor adhatok puszit egy lánynak?
Már ismerek egy lányt kb egy hete. Jóban vagyunk meg minden, de most akkor hogyvanez? Kérdezzem meg hogy adhatok e puszit, v csak simán adjak és ne kérdezzem meg? Vagy micsináljak? Köszi a válaszokat!
15F
Minél hamarabb! Ez nagyon bejön a csajoknak, hogyha puszit ad nekik egy fiú...Sokkal érzékibb, mintha rögtön lesmárolnád... Hajrá! (aztán a végén a pusziból még csók is kerekedhet...)
15/L
PL mikor találkoztok hajolj felé, adj 3 puszit ....ennyiXD Csak mikor megkérdezi, hogy miért kapta,nehogy zavarba gyere, hanem határozottan, vagy viccesen mondd h. "Mert jól esett", vagy ilyesmit...
18/F
Az utolsóra halgass!!!
Igaza van!!!
És(lány vagyok)a lányok szeretik,ha puszilgatjá őket,v ilyesmi...
Mi a barátnőimmel is mindig szájra puszival köszönünk:)
Ma már a puszinak nincs akkora jelentősége, mint régebben. Ma már a lányok boldog-boldogtalannak puszilkodnak. Azt hiszik, csak így lehet egy kapcsolat bensőségesebb.
De talán még értékelni fogja. Egyszerűne kérdezd meg: adhatok puszit? Én mindig így csinálom.
Huhh bnőiddel szájrapuszizni..na szép..hova fajul a világ. :D
Amúgy szerintem adj neki és ha megkérdezi,akkor tényleg jó válasz ez a "csak mert jól esett" :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!