Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van barátnőm és egy másik lánnyal együtt alszom, de nem történik semmi, csak annyi, hogy átöleljük egymást. Ez megcsalásnak számít? 19/F
Figyelt kérdés
2010. szept. 26. 00:05
11/16 anonim válasza:
Szerintem inkább ne akarj mással aludni. A barátnőd tuti kiakadna - jogosan.
12/16 anonim válasza:
Érdekes kérdés. Főleg nekem, mert én éjszaka dolgozom, miközben a barátom otthon alszik. (Együtt élünk, de éjszakai munkát sikerült találnom) Fogalmam sincs, mit reagálnék, ha kiderülne, hogy nem egyedül alszik. Nem megcsalás, de mégis az. Mégiscsak beengedsz egy harmadik személyt a privát szférádba...
13/16 anonim válasza:
Mi, partyk után én is szoktam lányoknál aludni, úgy, h semmi sem történik, és krvára nem megcsalás...
14/16 anonim válasza:
Az egész ott kezdődik sztem hogyha barátnőd van mi a rákért alszol másik lánnyal??=D még az igen nyomós indok is rejt kiskapukat, hidd el, magadtól is találtál volna egyet. ez simán csak az elsők közti egyik hozzászólást éleszti újra. Nem mondom, melyiket, de nem vet rád túl jó fényt... azért csak óvatosan:)
15/16 anonim válasza:
Mindenesetre gyanús, minek alszol összebújva azzal, aki iránt semmit sem érzel.
16/16 anonim válasza:
Az a minimum, h kirúgnám az összes fogad:)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!