Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol tudnék megismerkedni H...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék megismerkedni H Andrással?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon bejön, mint pasi. Testalkata, helyes, értelmes, szorgalmas, jópofa, vicces stb.

Mit gondoltok?

Vagy van barátnője? A fekete hajú lány a videókból, Andi az?

2022. szept. 18. 08:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Youtubeon a videói alatt ott van minden elérhetősége... ha ez alapján neked nem megy, akkor te sehogy.
2022. szept. 18. 13:44
 12/23 A kérdező kommentje:

Én is az vagyok, nagyon vékony, kisebb cicis.

Randiztam vele néhány éve, akkor még a Duna plázában volt társtulaj egy ilyen mobiltelefon boltban, de nem jutottunk messzire, én még nagyon kicsi voltam, ő meg nekem túlságosan önteltnek, nyomulósnak tűnt.

Azóta én is felépítettem a magam karrierjét, szerintem jobban sikerült, mint az övé, nem hiszem, hogy gazdag lenne, de nekem mégis bejön.

2022. szept. 18. 18:30
 13/23 A kérdező kommentje:
A videók alatti elérhetőséget, szerintem a szponzoroknak írja, nem a csajoknak
2022. szept. 18. 18:31
 14/23 anonim ***** válasza:

Ez most kamu akkor

Ha ismered, mi a kérdés? , csak dicsekszel?

2022. szept. 18. 19:13
 15/23 A kérdező kommentje:

Ez kb 6 éve volt, 2 alkalommal, max 3-szor találkoztunk már nem emlékszem pontosan.. tehát nem ismerem. Biztosan óta még 1000 csajjal randizott.

A kérdés nem erről szól, hanem hogy most hol tudnék megismerkedni vele :) Tippek, ötletek!

2022. szept. 18. 19:24
 16/23 A kérdező kommentje:

Ha valaki azt mondja kamu, akkor falnak megyek..

Akkor anno a Tinderen leltem rá, ma már így "híresebb" lett, szerintem nem reklámozza magát a netes ismerkedős felületeken.

2022. szept. 18. 19:27
 17/23 anonim ***** válasza:
Trollolo
2022. szept. 18. 21:51
 18/23 anonim ***** válasza:
És miért szeretnél egy állításod szerint öntelt faszival randizni, aki azóta már biztos 1000 csajjal is volt? Nem hangzik valami ideálisnak. Csak el akarod neki mondani, hogy milyen sokra vitted vagy mi?
2022. szept. 18. 21:53
 19/23 anonim ***** válasza:
Hogy beszéltetek meg a 2 és 3. Randit? Telefon facebook? Ha ez igaz, akkor megvan a száma, ismerősök vagytok. Írsz neki h randiztatok 3x, mizujs vwled, van kedved dumálni?
2022. szept. 18. 22:29
 20/23 anonim ***** válasza:

Amúgy egyetértek azzal, hogy a yt hírnév ellenére ő nem gazdag. Tehát egy bivajbaznádi házat nem tudott befejezni, most már vagy 5 éve...

Amúgy meg itt van a #4 válaszoló is, szerintem tőle is megtudakolhatod az elérhetőséget...

2022. szept. 18. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!