Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik fiatalként hajtották a fejüket komoly kapcsolatra,azoknak a tapasztalataira lennék kíváncsi.Ez elmúlik?
Bár mi meleg pár vagyunk, de szerintem témába vág. Én 19, párom meg 17 volt, amikor összejöttünk. Ez volt 12 (igen, tényleg annyi) éve. Nálunk is voltak ezek a 'mi lenne ha' feltevések mindkettőnk részéről. Ha túl sokáig magadban tartod egyszercsak azon kapod magad, hogy már nem csak kósza gondolat az, hogy kellene még egy picit rïbanckodni, mielőtt elköteleződsz, hanem céllá válik. Ezt mindenképp magadban kell tisztázni, hogy mit is akarsz ettől a kapcsolattól. Mivel mi mindketten voltunk ebben a helyzetben, leültünk megbeszélni és megállapítottuk a miértjét a dolgoknak, majd orvosoltuk azt anélkü, hogy bármelyikünk is félrekūrt volna.
Ha kétségeid vannak, mindenképp beszéld meg a pároddal. Azért a párod mert elvileg van bizalom meg tisztelet, őszinteség köztetek.
31/f
Szerintem kezdesz ráunni, de szereted, mint embert. Ez normális szerintem, egyszerűen ennyi volt ebben a kapcsolatban. Lehet valakit rajongásig szeretni, úgy, hogy pont nem érdekel senki más.
És van olyan is, hogy az ember folyton kifele nézelődik, mert valami hiányzik a kapcsolatból (általában a szenvedély)
Rajongásig szeretni valakit pont nem egészséges, és EZ csitul le egy idő után, ami után az ember érdektelen lesz a másik felé.
Kérdező, értem, hogy mire gondolsz.
Nekem is csak komoly kapcsolataim voltak, volt egy négy éves, egy egy éves és a jelenlegi is másfél éve tart.
Én is gondolkoztam ezen, hogy ni lesz, ha akarok egy kis “szabadságot”, de rájöttem, hogy engem ez sosem vonzott, plusz más frkak miatt, csak hogy elmondhassam, több emberrel voltam, nem érne meg felrúgni egy jól működő, szerető, kiteljesedett párkapcsolatot.
Szerintem ez a kiélés dolog a kiégés szinonimája, és egyértelműen arra utal, hogy minél több emberrel próbáljon mi az ember minél több mindent, aztán majd ott marad a végén egy lelki roncskent, aki 40 évesen is egyedülálló…
Egy kapcsolatban is pont olyan jól tudsz bármit csinálni (egy JÓ kapcsolatban), mint amikor szingli vagy, az össze-vissza dgast leszamitva.
Emiatt ne aggodj, teljesen okes, hogy felmerül benned a gondolat, de végső soron a döntéseink határozzák meg, kik vagyunk, nem a gondolataink.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!