Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted hány éves korban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted hány éves korban kezd el elfogadhatóvá válni 10 év korkülönbség egy kapcsolatban? És miért akkor?

Figyelt kérdés
A férfi javára

2022. szept. 17. 01:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%

Ki mondta, hogy nincs? Csak 30 fölött már nem tartozol a korod miatt egy olyan csoportba, ahol a többség fétistárgyként, trófeaként csócsál körbe.

2022. szept. 17. 09:41
 12/15 anonim ***** válasza:
10%

5

ez egy nagyon okos komment, amit írtál.

én nemrég lettem 40, és teljesen megdöbbent, h. sokan huszonévesnek hisznek.

ha bemegyek a postára, magázódva köszönök, az ügyintéző meg hellóval.

könyvtárban rákérdeztek hol a diákigazolványom, mert akkor olcsóbb lesz a könyvtárkártyám megújítása, azt hitték még egyetemista vagyok.

huszonéves srác is volt, h. már bepróbálkozott nálam, mert 23 évesnek hitt.

mikor kiderül hány éves vagyok, látom az arcukon a csalódottságot...

2022. szept. 17. 15:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Körülbelül F34, N24 és ez a minimum.
2022. szept. 17. 22:30
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem nincs ilyen. Első pár száz évben konkrétan kapcsolataink sincsenek, nem állunk rá készen. Pl egy fa, hogyan legyen szerelmes? Utána meg már mindegy, hogy valaki 800 vagy 810 éves. Ahogy az is mindeg?, hogy valaki 800 vagy 1200, mert mág ha a harmadik dimenzió két végén is álltok, tök jól el lehet lenni. Utána meg már csak még kevésbé számít a kor, ha egy dimenzión belül vagytok, mert mindenki istent szolgálja, utána meg már újra megszűnik a párkapcsolatosdi, mert túl fejletlen szoksáforma a magasabb dimenziókhoz.

Szóval nem hogy 10, még 100 év korkülönbség sem számít szetintem.

2022. szept. 18. 08:33
 15/15 anonim ***** válasza:

#14;

Hahó, vasárnap van, nem kellett volna ráinni a tegnapi napra!

2022. szept. 18. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!