Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted hány éves korban kezd el elfogadhatóvá válni 10 év korkülönbség egy kapcsolatban? És miért akkor?
Ha mindkét fél 30 fölött van.
20 alatt szerintem egyértelmű, hogy miért nem, 20 és 30 között meg szimplán csak visszatetsző. Csomó fétisbolond aberrált van ráfixálódva a húszas korosztályra. Gyomorforgató, hogy mennyire agyon vannak fetisizálva a huszonévesek. Mint valami szekunder pedofília, úgy elterjedt ez a hülyeség. Szerintem ilyen körülmények között találni egy jóval idősebb partnert akiben őszinte érzelmek vannak és nem a korodat fetisizálja vagy használja kompenzálásra, nagyon nehéz. Tudom, mert nálam is olyan öregek próbálkoznak, hogy falnak megyek néha. Nagyon nem őszinte ezeknek az embereknek a szándéka szerintem úgy bő 80%-ban. Elég csak megnézni, hogy beszélnek itt az oldalon is a huszonéves nőkről. Mint valami desszertről - mindezt a koruk miatt. Szerintem ez gusztustalan, egy múlandó, média által túllihegett tulajdonságra nem lehet egy stabil kapcsatot, jövőt építeni.
30 fölött viszont úgy gondolom, hogy mindkét fél érett, látott már ezt-azt, kevésbé van szó arról, hogy villogjak egy fiatal picsával/bikával és elhiggyem magamról, hogy én vagyok a csúcsragadozó, aztán majd lecserélem ha "kiöregszik" és nem úgy néz ki, mint mindenki a plakátokon vagy ha nem irányítható már úgy.
Szóval nálam 30 az alsó határ, ahonnan ez nagyobb eséllyel lehet őszinte.
26n
#6: 5-ös arra gondolt, hogy 30 alatt nincsenek, de szerintem abban téved.
a kérdésre: nekem fiúként mindig az idősebb lányok tetszettek, 20-as éveimben, meg később is ők voltak a kezdeményezőbbek. a nők ugyanezt csinálják, korban lefele nézegetnek, és ez nem tegnap óta van így. 20-22 voltam amikor 30-35+ lányok jöttek. nem függ a nemtől, csak most a net miatt könnyebb és nagyobb számú az elérhetőség.
#5: poénra beregeltem az FB "társkeresőre", csak 55+ nők jelölgetnek, 45 vagyok és kisfiús arcom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!