Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha neten ismerkedtek nektek még túl korai, hogyha valaki pár mondat után felhozza a találkozás lehetőségét?
Ez nem úgy működik, hogy 3 nap után randira kell hívni. Hanem 2-3 nap után már érzi az ember, hogy akar-e személyesen találkozni. Ha akarsz (mert annyira érdekes a lány), akkor el kell hívni.
Ha pár mondat után hívod el, akkor az nem róla szól, hanem kizárólag rólad.
Igen, korai.
Nekem legalább 1 hét mindennapi chatelés kell, hogy biztos legyek benne, hogy személyiségileg megéri találkozni vele.
DE minden ember más. 40N
Nekem azzal van bajom, hogy mikor lehet felhozni, hogy térjünk át pl. messengerre. Volt olyan, aki, miután megkérdeztem, elsőre nem reagált, majd végül kibükte, hogy senkinek se ad számot és más elérhetőséget, ezért ezzel óvatos vagyok. De volt, akinél pont az volt a gond, mert nem értette, miért nem tértünk át már máshova, főleg, ha már a találkozást is felhoztam.
Ha valakivel megvan az összhang és kialakul normális párbeszéd, 1-2 nap után legszívesebben váltanék messengerre, és utána nem sokkal elhívnám találkozni, de elég változó, ki mitől akad ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!