Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ha neten ismerkedtek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha neten ismerkedtek nektek még túl korai, hogyha valaki pár mondat után felhozza a találkozás lehetőségét?

Figyelt kérdés
2022. szept. 15. 21:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Igen. Nem akarnék hetente többszuör hót felesleges randikra pazarolni az időm.
2022. szept. 15. 21:41
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Volt már pasi, akiért konkrétan egy óra baromi intenzív csetelés után még aznap felmentem Pestre a környékről, mert annyira baromi sok közös volt bennünk és olyan eszméletlenül jót dumáltunk. Aztán ott is be nem állt a szánk :D… De ez nagyon-nagyon kivételes eset volt, valahogy úgy egymásra hangolódtunk, és mindketten baromira ráértünk. Alapvetően nekem kell legalább egy-két nap komolyabb beszélgetés, hogy rájöjjek, van-e értelme találkozni. 1-2 mondat után biztos ki nem teszem a lábam a házból…
2022. szept. 15. 21:47
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
1-2 nap (mély) beszélgetés azért minimum kell. De 1 héten belül azért illik találkozni ha tényleg komolyan gondolják.
2022. szept. 15. 21:51
 14/24 anonim ***** válasza:

Ez nem úgy működik, hogy 3 nap után randira kell hívni. Hanem 2-3 nap után már érzi az ember, hogy akar-e személyesen találkozni. Ha akarsz (mert annyira érdekes a lány), akkor el kell hívni.

Ha pár mondat után hívod el, akkor az nem róla szól, hanem kizárólag rólad.

2022. szept. 15. 22:11
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Igen, korai.

Nekem legalább 1 hét mindennapi chatelés kell, hogy biztos legyek benne, hogy személyiségileg megéri találkozni vele.

DE minden ember más. 40N

2022. szept. 15. 22:12
 16/24 anonim ***** válasza:
Sokkal könnyebb eldönteni hogy akarjátok-e egyáltalán, ha beszéltek telefonon. Nem értem ez miért nem szokott felmerülni.
2022. szept. 15. 23:52
 17/24 anonim ***** válasza:
Azért egy hét kell. Meg a többségnek be vannak táblázva a napjai előre.
2022. szept. 15. 23:54
 18/24 anonim ***** válasza:

Nekem azzal van bajom, hogy mikor lehet felhozni, hogy térjünk át pl. messengerre. Volt olyan, aki, miután megkérdeztem, elsőre nem reagált, majd végül kibükte, hogy senkinek se ad számot és más elérhetőséget, ezért ezzel óvatos vagyok. De volt, akinél pont az volt a gond, mert nem értette, miért nem tértünk át már máshova, főleg, ha már a találkozást is felhoztam.

Ha valakivel megvan az összhang és kialakul normális párbeszéd, 1-2 nap után legszívesebben váltanék messengerre, és utána nem sokkal elhívnám találkozni, de elég változó, ki mitől akad ki.

2022. szept. 15. 23:59
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Még annyi, hogy aki nem csak 1 szavas válaszokat ad 2 naponta és van összhang, azoknál 3-4 nap után, de legalábbis 1 héten belül elő szokott már jönni a személyes találkozás általában.
2022. szept. 16. 00:01
 20/24 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen találkozunk 1 héten belül, de már megbeszéljük.
2022. szept. 16. 00:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!