Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kreativitás hiányzik belőletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kreativitás hiányzik belőletek, pasik?

Figyelt kérdés

Nem is tudom hová írjam.

Miért van az, hogy a legtöbb pasi nem kreatív a privátok írásában? Felakarnak szedni, akár szexre, akár fétis kiélésére és mindegyik ugyanolyan…

2022. szept. 15. 19:27
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
75%
Hát én biztos hogy nem írok neked, ez a legkreatívabb szerintem
2022. szept. 15. 20:11
 12/25 anonim ***** válasza:
82%
#10: Persze, de egy nő mikor fog pl. írni egy férfinak? Kb. soha. Egy nő könnyen beszél, hiszen nem neki kell kezdeményeznie, nem neki el "elkápráztatnia" az ismeretlen kiszemeltet, nem neki kell szembesülnie az időnként bunkó elutasításokkal, és támaszthat akármilyen irreális elvárásokat, akkor is fürtökben fognak lógni rajta a férfiak. Ha egy nő zsákbamacskát vesz, az nagyrészt az ő hibája, hiszen ő dönt arról, hogy melyik versenyzőt engedi közel magához, tehát ha rosszul választ, akkor nem ismerte meg elég jól a partnerét. Míg a férfi tényleg zsákbamacskát vesz, hiszen neki kell kezdeményeznie, amire vagy kap választ, vagy nem, tehát ez adott esetben már egy feleslegesen lefutott kör lehet. (Arról most nem beszélnék, hogy hány majdnem üres női adatlap van társkeresőkön, de azért a kedves hölgy elvárja, hogy a férfi valami frappáns és egyedi üzenettel AZONNAL bűvölje őt el, holott a nyomorultnak fogalma sincs arról, hogy az adott nőt mivel is lehetne elbűvölni.) Aztán ha esetleg mégis kap választ, lehet, hogy kiderül, hogy a nő agyhalott, vagy beképzelt, vagy hisztis stb., jobb esetben sikerül egy értelmes, normális nőbe botlania, aztán jó eséllyel az is lelép pár levél után, mert x másik csávóval is kokettált, és van olyan, aki a leginkább bejön neki, és hirtelen dobja a többit miatta. A nőknek jóval kevesebb felesleges kör lefutására van esélyük, hiszen 1. nem kezdeményeznek, 2. kapásból ki tudják szűrni a "primitíveket" (pl. akik farokképet küldenek, vagy akik beérik a "szia, mizu" szöveggel, az ilyeneknek nyilván nem fognak válaszolni).
2022. szept. 15. 20:18
 13/25 anonim ***** válasza:
88%

én is bírom azokat a dumákat, hogy...

" ne írj olyat, hogy hogy vagyok, mi van velem, miért vagy itt..stb stb.."

Őszintén megkérdezném tőlük, hogy még is mi a f**aszt akartok hallani, mondjátok meg, hogy mi az ami tetszene"

Fogadni merek nincs rá megfelelő válaszuk.

2022. szept. 15. 20:23
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Félreérted a helyzetet.

Kitudunk mi találni csak nem pazaroljuk a kreativitást nem profitáló dolgokra.

Én szerintem napi 3 új emberrel beszéltem 10 éven át és a "Szia xy vagyok akarsz velem beszélni/ismerkedni? jött be a leginkább.

2022. szept. 15. 20:31
 15/25 anonim ***** válasza:
65%
Nőkênt írom: ez nem specifikusan pasitulajdonság, kérdező. A magyar lakosság nagyobbik hányadára általában véve nem jellemző a kreativitás.
2022. szept. 15. 21:05
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Manapság nem kell kreatívnak lenni. végigspammelem a fbok, instátn, tárkeresőn ugyanazt az üzenetet naponta 100 nőnek.. ez havonta 3000 nő. Ebből már összejön valami.

Nem kell kreatívnak lenni manapság.

2022. szept. 15. 21:25
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Régen más volt.

Akkor robbant be az internet a chat oldalak.

Volt a chat.hu és a jatek.hu

fénykép nem volt, adatok sem.

Volt hol elkezdeni a beszélgetést, az alapok aztán sorban a többi.

Most: fél élete kint van az embernek, képek ahol járt kirándult szórakozott, és minden más adat is...."hol voltál nyaralni? ja...látom a képen...és mit sze...ja látom igen...és ki...ja igen az is fent van"

kápráztass el :D

Kápráztasson el ő engem basszus....

2022. szept. 15. 21:32
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

"nem neki kell szembesülnie az időnként bunkó elutasításokkal"

Nekünk cserébe azzal kell szembesülni, hogy normális stílusban válaszolok, hogy sajnálom, nem, mert mondjuk eleve van párom, stb, és erre az a reakció, hogy d.rva anyám... máris jobb :)

Én mindig normálisan írtam az ilyen keresésekre, hogy ismerkedni akartak, cserébe el lettem hordva mindennek szinte, pedig nekem nem is írnak/írtak sokan...

Szóval azért nem csak nektek rossz...

2022. szept. 15. 21:33
 19/25 anonim ***** válasza:
71%

A férfi legyen kreatív, rögtön tudja mi tetszik egy vadidegen nőnek. Ha nem akkor unalmas, próbára se érdemes.

Legyen pénzes, és költsön is a nőre. Csóró? Lapát. Az első randin nem fizet mindent? Zsugori, lapát.

Legyen kisportolt teste. Nem látszanak a kockák a hasán? Akkor dagadt lusta disznó, esélye sincs.

Legyen szuper a szexben. Nem bírja a 3. menetet? Szerencsétlen impotens. Kicsi a pöcse? Bruhaha, szánalmas, majd együtt röhögünk rajta a barinőkkel.

Legyen egzisztenciális munkája. Egy földtúró paraszttal ki akar összejönni?

Legyen iskolázott. Egybites szakmunkás majd akkor kell ha csempézni kell a fürdőt.

Ikrek jegyben született? Ááá, az nem passzol a skorpióhoz, felejtős.

Egy nőt feltétel nélkül szeretni kell.

Dagadt? Endomorf alkat, nem tehet róla. A lelke szép, az már nem is számít?

Bunkó? Így tartja távol a sok gyökér férfit.

Csóró? Tessék meghívni mindenre. Hiszen ő a nő, nehogy már neki kelljen fizetni.

Lóg a melle? Szexista g€ci aki ezt szóváteszi. Különben is fizesd be plasztikára ha nem tetszik.

Unalmas? Te nem vagy szórakoztató, a te hibád.

Nincs munkája? Á, azt a légkört nem lehetett tovább elviselni. Naná, hogy felmondott.

Rossz az ágyban? Nehogy már még neki kelljen megmozdulni. Majd liheg a végén kicsit, hogy úgy tűnjön élvezi. Ja, hogy neked viháncolás kell? Akkor fogadj kurvát.

Nem akar szexelni? Ez büntetésből van, mert nem vetted meg neki azt a pulóvert, pedig mondta, hogy tetszik.

Kibírhatatlan hisztis? Aki nem tud kezelni egy nőt a rossz pillanataiban az nem érdemeli meg a jókban sem.

Van már 2 gyereke? Mindenkinek van előélete, jó, hogy nem szüzen kell.

Otthagyta a pasija? Minden férfi egy rohadék.

2022. szept. 15. 22:24
 20/25 anonim ***** válasza:
82%
#18: Ez benne van a pakliban, amúgy ne csak nekünk legyen már rossz, így is jóval többet kell beletennie egy férfinak a bizonytalan kimenetelű ismerkedésbe, mint egy nőnek. Pl. el kell döntenem, megszólítsam-e X. Y.-t, de ha szóvá teszem, hogy jó lenne, ha valami egyértelmű jelet adnának a nők, akkor rögtön jön a válasz - mint pl. ezen az oldalon is nem egy kérdés alatt -, hogy "jó, hogy nem fogok minden ismeretlen idiótára vigyorogni", de ha random megszólítok valakit, akkor az a baj. A férfinak kell kezdeményeznie (mert ugye az a férfi "kötelessége"), a férfinak szó nélkül tűrnie kell a legbunkóbb, legmocskosabb visszautasítást is, a férfi fizessen randin, a férfi kápráztassa el a nőt stb. Ha társkeresőn írunk, kapásból találjunk ki minden ismeretlen nőnek egy frappáns, személyre szabott üzenetet úgy, hogy fogalmunk sincs a másik emberről, sokszor kitöltetlen adatlapokkal szembesülünk, amelyek nulla kapaszkodót nyújtanak ahhoz, hogy legalább valamivel kapcsolatban kérdezhessünk. Ha normálisak vagyunk veletek, azt rögtön unjátok. A nők nagy része fennhangon hirdeti, hogy elég neki egy átlagos, rendes, odafigyelő férfi, de ha jelentkezik egy ilyen, akkor úgyis találnak valamilyen indokot, hogy az illető miért nem jó, sőt, ha már egyetlen apróság nem tetszik a férfin, azonnal mehet a levesbe, hiszen ott van száz másik. És persze ha kicsit megkapargatjuk a felszínt, akkor a "nekem elég egy átlagos, rendes, odafigyelő férfi" mögül hamar kibújik a rengeteg női elvárás, hogy a férfi "természetesen" legyen határozott, de gyengéd is, humoros, de komoly is, szenvedélyes szerető, de érzékeny is, legyen jó szociális élete, de ne lógjon sokat a barátaival, és a nőket is hanyagolja, de az sem árt, ha jóképű, jó testű, pénzes stb. És nagyon sok nő képtelen kompromisszumot kötni, neki csak a tökéletes kell, sőt, el is hiszi, hogy neki alanyi jogon jár. Azt már csak csendben teszem hozzá, hogy átlagos nőknél próbálkoztam, és azt tapasztaltam, hogy az átlagos nők a mentalitásukat tekintve gyakran rosszabbak, mint a sokak által lenézett "műnők", illetve "csúcskategóriás" nők. Olyan megalázó, letaglózó bánásmódot kaptam némelyik átlagos nőtől a normális viselkedésem jutalmaként, hogy se köpni, se nyelni nem tudtam, és persze vágjak jó képet mindehhez, mert ha elmondom nekik az őszinte véleményemet, akkor én leszek a tahó, agresszív állat.
2022. szept. 15. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!