Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyenfajta kötődés mennyire normális?
Megpróbálom röviden, nagyvonalakban .
Szóval a férjemmel egy kicsit eltávolodtunk egymástól, vagyis inkább én érzem, hogy érzelmileg mintha ,,nem lenne velem". Nagyon szeretjük egymást, dolgozunk is rajta, igyekszünk megbeszélni ha van valami baj.
És van egy kedves családi barát, aki mindig érdeklődik hogy vagyok, mikor találkozunk , koszonesnel megolel , rászól a ferjemre , hacsak káromkodás van a felém intézett mondandójában. Ha a gyerekunkkel bármi volt, ő volt az első, aki ott volt és támogatott. És nekem ennyi elég, hogy máshogy nezzek rá. Nem tudom minek nevezni, mert nem vonzalom, ő is hazas, a felesége egy tunemeny, nagyon szép pár. Nagyon zavar az egész és rosszul érzem magam miatta. Jelenleg nem vagyok érzelmileg a legjobb állapotban, biztos ez is közrejátszik. Instabilnak érzem magam. Miért vagyok ilyen gyenge? Nem akarok semmi hasonlót érezni
Olyan szempontból normális, hogy éhes vagy a szeretetre, figyelemre, és tőle megkapod.
Ezt nem lenne jó elmondani a férjednek, de a probléma forrását igen. Hátha magától is leesik neki, hogy ha ő nem adja meg neked, más talán igen. Az igényeid, szükségeid sose félj elmondani, ez így tiszta. Szerintem jó úton jársz, és meg tudod tartóztatni magad, mielőtt más is kialakulna.
nem vennék rá mérhet, h. az a pasi semmit nem akar tőled.
mindig is ez az ölelgetős volt? a nejét is megöleled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!