Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedek egy nővel, egy helyen dolgozunk, tehát minden hétköznap találkozunk (7-15 között együtt vagyunk) - az normális, hogy 18-19 óra körül felhív telefonon?
Munkatársam, így ha nincs délutáni közös programunk, akkor holnap reggel úgyis találkoznunk - csak nekem fura, vagy az teljesen normális, hogy este 18-19 óra körül még felhív telefonon? (Csak mert kb. nincs miről beszélnünk.)
26-32 évesek vagyunk
Szerintem normális, ugyanis nem a munkahelyen kell randizni. Utána kellene valami közös programot kitalálnotok.
Mondom ezt úgy, hogy az én párom is a munkatársam. Teljesen más ott együtt lenni, mint utána. Nyilván ott nem bújunk össze, stb. Váltunk pár szót napközben, de semmi extra, ami egy kapcsolathoz hozzátartozik.
"Csak mert kb. nincs miről beszélnünk.)"
Mi értelme van olyannal ismerkedni, akivel munkaidőn kívül nincsen miről beszélnetek?
"Csak mert kb. nincs miről beszélnünk."
A 8 órából 3-4 órát kettesben dolgozunk... Ha nincs délutáni program, 15 órakor elbúcsúzunk, erre felhív 3 óra múlva - tényleg nem értem miért, nem történik az alatt semmi (bevásárolok, meg tv-t nézek, vagy éppen valahol vagyok), na meg reggel 7-kor úgyis találkozunk.
Lehet velem van a baj, de szerintem gyerekes, és vagy rám akar telepedni, vagy féltékeny, és ellenőrizni akar hogy mit csinálok, hol vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!