Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kérjem meg a barátomat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérjem meg a barátomat?

Figyelt kérdés

2hónapja vagyunk együtt a barátommal és neki van autója nekünk pedig nincs!

Anyukám viszont mondta hogy kérjem már meg hogy vigyen el minket apát, anyát és engem a testévremhez a szomszéd városba!!

Természetesen fizetnénk érte!!Szóval benzin meg még egy kis plusz pénz lenne neki!3000ftra gondoltunk!

Mert nehéz a busz közlekedés és így nem lennénk időhöz kötve!Szerintetek hogy kérjem meg!

2010. szept. 25. 16:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Hogy a hétvégén elmentek a testvéredhez X városban és bemutatnád őt is szivesen a testvérednek és akkor mehetnétek az ő kocsijával hogy ne két kocsival kelljen menni :) (kis füllentés) és a szüleid kifizetnék a benzint is
2010. szept. 25. 16:33
 2/8 anonim ***** válasza:

Én az igazat mondanám, hogy nem tudnál elvinni?Kifizetnénk a benzin pénzt meg mindent, csak tudod így egyszerübb lenne. Meg akkor bemutatnám a tesómnak a világ legjobb pasiját.

valami ilyesnmit mondanék :D

2010. szept. 25. 16:35
 3/8 A kérdező kommentje:
Már találkozott a testvéremmel mert egyszer felajánlotta a barátom hogy hazavisszük őket :)
2010. szept. 25. 16:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Vagy hogy figyelj már, nincs kedved átvinni minket tesómhoz a szomszéd városba?
2010. szept. 25. 16:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Ráérsz a 7végén?Ha igen akkor nincs kedved minket átvinni xy-hoz és természetes a benzint állnánk :)
2010. szept. 25. 17:09
 6/8 anonim ***** válasza:

Te is meg akarod kérni erre?

Miért nem anyukád kéri meg, ha ő találta ki?

2010. szept. 25. 17:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Te: Mit csinálsz jövő hétvégén <3-em?

Ő: Még nincs programom. miért?

Te: Csak gondoltam elmehetnénk XY városba, tudod, ahol a nővéremék is laknak.

Ő: jó rendben :)

Te: Nem lenne gond ha anyáékat beraknánk a hátsóülésre? Szeretnének találkozni a nővéremmel, ha már arra járunk.

Ő: xD nem gond

Te: jó köszi, amúgy nem kell végig velük lennünk, közben elmehetünk ide oda

2010. szept. 25. 17:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha lenne barátnőm,nem lenne kérdéses,hogy elvinném ha megkérne,de pofám se lenne elfogadni tőle a pénzt.Szerintem ez természetes dolog egy kapcsolatban,nem kell hezitálni azon,hogy hogy kérdezd meg tőle.19/F
2010. szept. 25. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!