Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tavaly vonzóbb voltam ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tavaly vonzóbb voltam ?

Figyelt kérdés

Tavaly egy ével ez előtt megtudtam sok nőről hogy bejövők nekik. Amerre mentem mindenhol néztek engem láttam vonzónak találnak.

Eltelt egy év szerintem nem sokat változtam most azt látom akár merre megyek le se sza.. nak

Mi változhatott . Tavaly könyebb voltam 4 kilóval

2022. szept. 10. 15:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Mutass képeket.
2022. szept. 10. 15:27
 2/8 anonim ***** válasza:

Akiknek tetszettél nem vártak rád, egy év sok idő. Nem akartál valamelyik felé lépni?

Vagy az ismeretleneknek sem tetszel? Nem lehet, hogy a hangulatod változott? Esetleg történt valami,és komorabb kinézeted lett? Vidámabb, jó hangulatú emberekhez könnyebben vonzódik a többség.

2022. szept. 10. 15:29
 3/8 A kérdező kommentje:

Jogos nem léptem az ismerősök felé.

Az ismeretlenek én is tavaly láttam hogy bejövők nekik és néznek stb...Most már az ismeretlenek én se látom már le se sza..nak

2022. szept. 10. 15:32
 4/8 A kérdező kommentje:
Vagy csak nem veszem észre
2022. szept. 10. 15:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Talán csak egy divathullám voltál...
2022. szept. 10. 15:34
 6/8 anonim válasza:
Engem vilag eletemben le se sz*rtak, nem olyan nagy problema az.
2022. szept. 10. 15:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Tavaly maszkot kellett hordani. 😄
2022. szept. 10. 15:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Hetes 🤣🤣🤣
2022. szept. 10. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!