Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent a nő szájából az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barito kérdése:

Mit jelent a nő szájából az, hogy: "túl sokat vársz el tőlem"?

Figyelt kérdés

2022. szept. 8. 12:18
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
88%
Sok évvel ezelőtt az életemben megjelent egy férfi, hatalmas svájci hitellel, hónapok óta munkanélküliként, és ő úgy képzelte a kölcsönösséget, hogy beköltözik a lakásomba, eszik a hűtőmből, melegszik a fűtésnél, kap tőlem benzinpénzt a kocsijába, és ennyi.
2022. szept. 8. 13:35
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
#17 Igen, ez tök jó, csak ezt pont nem a második randin kéne megosztanod a nővel....
2022. szept. 8. 13:39
 23/38 anonim ***** válasza:
100%

korán közölted ezeket, vagy nagyon mást akartok az élettől

és később se lett volna más a reakció. inkább előbbire tippelek,

fokozatosabban érdemes

2022. szept. 8. 13:41
 24/38 anonim ***** válasza:
80%
Egy kapcsolat nem működik úgy, hogy kinyilatkoztatod, mit akarsz. Indirekt módon, hónapok, évek alatt a viselkedéssel kell, hogy kiderüljenek egyrészt a te vágyaid, másrészt hogy te mit vagy hajlandó cserébe adni a nőnek. Míg a szexuális összhang ki nem alakul, addig eleve értelmetlen, sőt ijesztő másról beszélni, mert az a kapcsolat talpköve, te meg azt figyelembe nem véve nyilatkoztatsz ki igényeket. Kérdező, kicsit nem vagy te autista?
2022. szept. 8. 13:46
 25/38 anonim ***** válasza:
77%
nem kell ehhez autizmus sztem, csak éretlenség :-) ahogy az ember elképzeli, hogy a világ az ő elvárásai szerint fog majd haptákba állni...
2022. szept. 8. 14:32
 26/38 anonim válasza:
14%
Egy nő nem képes sok mindenre.
2022. szept. 8. 15:39
 27/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat !
2022. szept. 9. 07:39
 28/38 anonim ***** válasza:
100%

Bármit jelenthet. Kapcsolat minősége és a két személyiség elvárásai a döntők.

Ha önfeladást, ha teljes kontrollt vár el az egyik, akkor az bizony túl sok. De lehet az enném kevesebb is sok.

2022. szept. 10. 22:32
 29/38 anonim ***** válasza:
100%

Túl gyors vagy. Nekem is volt ilyen, ismertem vagy három hete, meg együtt sem voltunk, de már azt mondta, hogy ő élne velem együtt. Majd osszejottunk, és mindent olyan gyorsan akart, én ettől megfontoltabb vagyok, nem akartam mindent dobni, egy alig 2 hónapja ismert ember miatt. 3 hónap után már majdnem szakitott, aztán szét is mentünk. Mert ő nem érezte, hogy komolyan akarom.

Hát könyörgöm.. Ha legalább fél éves kapcsolatban hozzá fel ezeket a dolgokat, és kezdünk el egyáltalán erről jobban beszélni, akkor lehet én is másképp állok hozzá.

2022. szept. 11. 02:32
 30/38 anonim ***** válasza:
66%

"Míg a szexuális összhang ki nem alakul, addig eleve értelmetlen, sőt ijesztő másról beszélni, mert az a kapcsolat talpköve"

Na ezért van sok szar kapcsolat. A dugás az alapjuk, nem az emberek.

2022. okt. 14. 01:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!