Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent a nő szájából az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barito kérdése:

Mit jelent a nő szájából az, hogy: "túl sokat vársz el tőlem"?

Figyelt kérdés

2022. szept. 8. 12:18
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
Neki az sok, amit szeretnél, a komoly kapcsolat egy tág fogalom, ezer mellékszála lehet még, és lehet ezek valamelyike, többsége nem tetszik neki, és ez sok számára.
2022. szept. 8. 13:12
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
A 7-es véleményéhez csatlakozom. Vannak tervei, de a te terveid nem érdeklik.
2022. szept. 8. 13:13
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

Sok mindent takarhat, konkrétum információk hiányában nem is lehet választ adni.

+ kinek mi a sok "elvárás"?

Pl amiket én keresek a másikban, úgymond "elvárások", azok számomra olyan adott dolgok, tulajdonságok, amiket jómagam is adok a másik félnek vagy/és azok elvek, dolgok alapján élek.

Valakinek sok, valakinek off, valakinek oks + ott vagyok jómagam, akinek rendben van vagy sem az illető.

Számtalan mindenre érthető a kijelentése. Neked kell tudnod, mi volt a téma, adott dolgok melyeket visszautasított, hogy számára sok.

2022. szept. 8. 13:14
 14/38 anonim ***** válasza:
25%
Csak dugni akar
2022. szept. 8. 13:15
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ha elmondtad neki a kész terveidet a jövőre nézve, neki meg nem azok a tervei, és nem tetszenek neki.
2022. szept. 8. 13:16
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
"Eladjuk a lakásainkat, és leköltözünk tanyára, lesznek állataink, krumpliföldünk, kukoricaföldünk."
2022. szept. 8. 13:17
 17/38 A kérdező kommentje:

Arra jöttem rá, hogy ez a duma azt jelenti, hogy "semmit nem akar adni (nekem)".

Elvárásom? Csak annyi hogy kölcsönösséget szeretnék. Rendes, tisztességes kapcsolatot, kölcsönösség alapján. Szeretet, elköteleződés, odaadás, tisztelet, közös jövő, közös tervek...

Ez túl sok?

Annak "sok" aki nem akarja megadni (nekem). (akinek nem kellek) Ugye?

2022. szept. 8. 13:20
 18/38 anonim ***** válasza:
87%
Akinek nem az az életcélja, hogy valaki másnak teljesítse a kívánságait, hanem saját életcélokkal is rendelkezik. Nem kívánságműsor a kapcsolat.
2022. szept. 8. 13:32
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
Az ő terveit ismered, kérdező?
2022. szept. 8. 13:32
 20/38 anonim ***** válasza:
68%

Csak ba”ni akar !!!!

Azért túl sok neki a normális kapcsolat!

2022. szept. 8. 13:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!