Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy rosszlányt meglehetne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy rosszlányt meglehetne venni pénért végleg?

Figyelt kérdés
Tehát ha mondjuk milliárdos lennél és kifizetnéd őt mondjuk előre 20-30 évre.Akkor csak veled lenne?
2022. szept. 8. 07:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
69%
Rengeteg ilyen van a közéletben is. Lölő is megvette Andikát kilóra. Oké, A. nem hivatásos volt előtte, de ezek után én annak tekintem. Amúgy ja, sugardaddy-sugarbaby kapcsolat is egy ismert jelenség. Ha össze is házasodnak, akkor lényegében előre kifizette a nőt 20-30 évre...vagy ameddig él az öregember.
2022. szept. 8. 10:55
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Mi a francért kéne örökre megvenni egy prostit? Százszor megdugod aztán ráunsz akármelyik nőre, jöhet a következő. A férfiak arra vannak kódolva hogy minél több nőt teliverjenek az életük során csak ugye kevés olyan vonzó férfi van aki megteheti azt hogy néhány dugás után mindig beújítson egy új p!nát így inkább elvannak egy stabil párkapcsolatban amiben stabilan jut nekik lyuk néha kikacsintgatva erre-arra ha adódik valami ziccer.
2022. szept. 8. 19:35
 13/15 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem üzletileg nagyon instabil az, ha egyetlen ügyfelem van, mintha sok (még akkor is, ha az az egy összességében többet fizetne).

Egyrészt onnantól kezdve el kellene utasítanom a rendszeresen visszajáró vendégeimet, gyakorlatilag le kellene nulláznom a teljes ügyfélkörömet, aminek a felépítésébe sok energiát fektettem.

Másrészt ha azzal az egy ügyféllel mondjuk a 10. évben történik valami, akkor kezdhetem a nulláról felépíteni a vendégkört...

Harmadrészt ha csak egyetlen egy ügyfelem lehet, akkor az erősen kiszolgáltatottá tesz... Ha egyetlen forrásból jön csak a bevétel, akkor 10x is meggondolom, hogy mondhatok-e nemet valami olyanra, amit nem akarok...

Emiatt én ilyenbe soha nem mennék bele.

(Privátra nem válaszolok.)

2022. szept. 9. 11:08
 14/15 anonim ***** válasza:
70%

13-as!

De ha előre kifizetné a 20 évet?

Korábban írtam, hogy az "vevő" szempontjából ez hülyeség lenne, de te belemennél?

2022. szept. 9. 13:06
 15/15 anonim ***** válasza:
14: Megértettem a kérdést. A 13-as válaszomban leírtam az indokokat. A válasz: nem.
2022. szept. 9. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!