Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy rosszlányt meglehetne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy rosszlányt meglehetne venni pénért végleg?

Figyelt kérdés
Tehát ha mondjuk milliárdos lennél és kifizetnéd őt mondjuk előre 20-30 évre.Akkor csak veled lenne?
2022. szept. 8. 07:30
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
pénzért
2022. szept. 8. 07:30
 2/15 anonim ***** válasza:
81%

Igen, ha kifizetsz egy komoly összeget s stricinek... Bár ezt amúgy emberkereskedelemnek hívják és tilos, meg hát ízléstelen is. Takarékosabb lenne lízingelni.

Ám aki milliárdos, annak nem kell utcai örömlányokat vennie, pláne nem örökre. Minek is? A tej kell, nem a tehén.

2022. szept. 8. 07:38
 3/15 A kérdező kommentje:

ma 07:38

" komoly összeget s stricinek.."

Aha tehát akkor olyan nem is létezik hogy egy csaj magának dolgozik?

Annyira azért nem talpraesettek a nők igaz?

2022. szept. 8. 07:50
 4/15 anonim ***** válasza:
73%
Ezt hívják sugardaddy & sugarbaby "kapcsolatnak". Nem túl gyakori, de van aki vevő rá.
2022. szept. 8. 07:50
 5/15 anonim ***** válasza:
68%

2-es kommentelő elég szüklátókörü és nem ért a témához. Nekem pl nincs stricim.Nem vagyok normálatlan hogy pénzt adjak a semmire egy pasinak.Azért van a többi nőnek nekik mert ostobák.Milyen testőr kellene ugyan? Elég ha nem egyedül dolgozunk. Nekem is van két barátnőm. Egyébként meg nem szokott probléma lenni. Nyilván ritkán előfordul de akkor sem úgy mint a trónok harcában. Normálisan kell kezelni és ennyi.. ez a nők ostobasága hogy oda adják a semmiért a pénzüket egy semmirekellőnek. 🤨 A sok hülye nő miatt gondolják sokan azt hogy ha valaki k*rva akkor biztos áll mögötte valaki. Pedig nem én kikérem magamnak nem vagyok ostoba hogy amit kapok pénzt én másnak adjam mikor amúgy se csinál semmit.. persze majd én szopom a fa*zt ő meg el van magyarul tartva belőle. Egyébként meg általában ők nem strigonak nevezik őket hanem a párjuknak a szerelmüknek mert annyira

hülyék hogy elhiszik hogy szerelemből van mellettük az ember közbe meg a pénzért.Egy pasi aki tényleg szeret nem fogadja el hogy mellette ezt csinálja a párja.Azt el felejtettem hozzá tenni hogy én a lakáson való munkáról beszélek. Az úton valóban kell valaki mert anélkül nem lehet kint nő hogy nem tartozik senkihez. Mindegyik strigonak megvan a területe. Nem találsz ott olyan nőt aki magának dolgozik. Én lakáson vagyok és nem is mennék sose ki az útra aki ki megy az szintén egy hülye liba és igénytelen is. Mert mosdani sem mosdik és szájat sem tisztít és fertőtlenít.. aki az úton áll a legalja a ku*váknak.

2022. szept. 8. 07:58
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor ez tisztázódott! Úgy látom sikerült a lényeget megragadni, és az önérzet irányából megközelíteni a kérdést.

Az alapkérdés viszont megmaradt, kedves #5: ha a Kérdező kifizetné az idődet több évtizedre, leélnél vele egy életet? #2

2022. szept. 8. 08:21
 7/15 anonim ***** válasza:
19%

#5:

Szóval te most vered itt a nyálad, hogy bezzeg te egy luxury-konzumnő vagy? xD

2022. szept. 8. 08:43
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

ma o8:43

"ha a Kérdező kifizetné az idődet több évtizedre"

Igen belemennék természetesen

2022. szept. 8. 09:08
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért lenne ez hülyeség, mert 20-30 évre valószínűleg pár 100 milliót kérne. Ekkora összeget nem valószínű, hogy feketén meg lehetne oldani, még az adó részét is fizetned kellene. Kifizeted, 3 hónap múlva, vagy 2év múlva eltűnik, mert meggondolja magát. Semmi jogi alapod nem lesz a pénzt visszaszerezni. Ha havonta fizetsz neki addig, amíg veled van, az szerintem kivitelezhető.
2022. szept. 8. 10:26
 10/15 anonim ***** válasza:
79%

20-30 évre így egyben nem hiszem.

De ha ilyen heti-havi rendszerességgel fizetnél neki annyit, mint amennyit akkor keresne, ha nem csak veled dugna, hülye lenne, ha nem menne bele. A bevétele nem változna, viszont kevesebb lenne a munkája.

2022. szept. 8. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!