Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 30 évesen az elég ciki ha sajnos nincs saját lakásom/házam?
19-20 éves korom óta dolgozok,sima szakmunkás végzettségem van.Van megtakarításom is fundamenta alapban. Viszont az akkori bérek szerint nem kaptam volna lakáshitelt,most meg nagyon el szabadultak az árak és tartok a sok törlesztőtől így meg nehéz.Pár kapcsolatban meg a közös hiteltől tartok,ezzel rá faragtam 5-6 éve,még mindig fizetem azt a személyi hitelt 1,5 évig. Van autóm,le raktam azt is,busszal be tudok járni. Szülőknél vagyok,de külön lakrésszel,gyakorlatilag csak egy zuhanyzó fülke hiányozna meg egy külön konyha.
Munkahely váltás valószinű tavasszal lesz küldöldre. Volt barátnőm fél éve szakított velem pletyka szinten hallottam csak,hogy most éppen akivel össze jött pár hónapja van lakása,és akkor gondoltam biztos ez a vesztem okot meg semmit se mondott ki mi a baja, persze egyszer már akart békülni egy korábbi hibája miatt( meg is tettem akkor),ugyan a lány 19 éves szóval van köztünk 10 évnyi idő,ő nem dolgozik aktívan,max nyáron,és valahogy ezt össze mixeltem most
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!