Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél ha a feleséged nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha a feleséged nem lenne hajlandó dolgozni már lassan 2 hónapja?

Figyelt kérdés
Július végén is táppénzen volt egy hetet, azt még nem éreztük meg annyira. A múlt hónapban viszont teljes egészében táppénzen volt, ami már elég fájdalmas volt anyagi szempontból, mivel az alapbérének is csak a 70%át kapta, és semmilyen kiegészités sem ment rá. És még most sem szándékozik menni egy ideig, merthogy fegyelmit kapott, és már akkor megmondta, hogy minimum 2 hónapig ne számítsanak rá, hogy ő bemegy. Próbáltam már vele beszélni róla, hogy pénzileg mi járunk rosszabbul, de csak bevágja a hisztit, hogy hagyjam béken, mert ő beteg, azért nem megy.

2022. szept. 5. 09:01
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
76%

"Próbáltam már vele beszélni róla, hogy pénzileg mi járunk rosszabbul, de csak bevágja a hisztit, hogy hagyjam béken, mert ő beteg, azért nem megy."

A hiszti tehetetlenség. Ne a pénzzel törődj, hanem a feleségeddel. Bajban van, most hallgasd meg és segíts, ha tudsz.

2022. szept. 5. 12:21
 42/57 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon alaposan gondold át, hogy miért vagy együtt a feleségeddel. Nem szereted, nem becsülöd, nem érdekel a hogyléte, csak az, hogy mennyi pénzt visz haza.
2022. szept. 5. 12:30
 43/57 anonim ***** válasza:
86%
És amúgy te mikor dolgozol?
2022. szept. 5. 12:34
 44/57 anonim ***** válasza:
81%

Kezdem érteni a helyzetet.

Van egy nő, egy inkább rossz, mintsem elviselhető munkahelyen, ahol gyakorlatilag kizsákmányolják, és rettegésben tartják őket.

Ennek a nőnek van egy lekezelő, unempatikus, tuskó férje, aki a feleségében csak a pénztárcát látja.

Hogy én mit tennék ilyen esetben? Első körben megpróbálnék értelmes emberi lényként viselkedni a feleségemmel.

2022. szept. 5. 14:43
 45/57 anonim ***** válasza:
77%

Pokoli élete lehet szegénynek.

Normális körülmények között az embert otthon nyugalom, megértés, és támgoatás várja. Normális körülmények között ha a munkahelyén nehéz időszakot él át, legalább otthon várja valaki, aki mellett megnyugvást találna.

Ő ehelyett ugyanazt kapja otthon, mint a munkahelyén.

Én csak azt nem értem, mi a fene fogta meg benned, hogy egy ilyet választott? Nem csak munkahelyet, de férjet is kellene váltania.

2022. szept. 5. 14:51
 46/57 anonim ***** válasza:
27%
de ti mit hallucináltok? nem beteg már, csak 2 hónapra nincs kedve dolgozni
2022. szept. 5. 15:12
 47/57 anonim ***** válasza:
95%
17: Akkor most is megkap 350-400-at!
2022. szept. 5. 15:14
 48/57 anonim ***** válasza:
77%

46# Azért mert valaki látványosan nem tűnik betegnek, attól még ez a nő az.

Szerintem totál ki vannak az idegei a nőnek, és azt nem egy-két hét alatt lehet kiheverni.

Kérdező, én várnék még ezzel a dologgal, ne piszkáld, hagyd őt békén, és legfőképpen ne a pénzeszsákot lásd benne.

2022. szept. 5. 15:42
 49/57 A kérdező kommentje:

Egy fegyelmi még nem a világ, más is kapott már és még senki nem halt bele. Ő irányít 160 embert, de biztosan kizsákmányolják meg rettgésben tartják😂

Ti is kezditek az ő hülyeségetit, ez ragályos, vagy mi? A heverészből majd a kiadások is kifizetik magukat nem?

2022. szept. 5. 16:25
 50/57 anonim ***** válasza:
70%
49# Mások fele annyit sem keresnek mint a nejed, mégsem cseszegeti őket a pasikuj ha betegszabin vannak hetekig.
2022. szept. 5. 18:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!