Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szóljak a nőnek róla, vagy sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóljak a nőnek róla, vagy sem?

Figyelt kérdés
Sajnos beleestem egy nőcsábász, de konkrétan nárcisztikus csapdájába. Nehéz volt kimásznom belőle, mert állandóan visszarántott, manipulált, háromszögezett, és minden, amit ezek a fajta emberek tesznek. Rájöttem arra, hogy mellettem párhuzamosan több nőt szédített, és az összes férjezett, és mindnek gyereke van. (Én egyedülálló vagyok, gyermektelen.) Biztos vagyok abban, hogy tönkre fogja tenni az összesnek a házasságát, és ott fogja hagyni őket. Az egyik hölggyel van egy közös ismerősünk, tőle tudom, hogy az egyik 3 gyerekes, férjezett családanya már úgy meg lett szédítve, hogy a váláson gondolkodik. Ennek a férfinek az a módszere, hogy magába bolondítja a nőket, aztán hirtelen leértékeli őket, manipulálni kezd, bűntudatot kelt, önsajnáltat, közben pedig felváltva jár nőkhöz, de efyikkel sem szakít. Én rájöttem mindenre, és megszakítottam vele minden kapcsolatot. A többi nőt, főleg a fiatal 3 gyerekes családanyát sajnálom, és nem tudom szóljak-e neki vagy sem? Ha szólnék, akkor úgysem hinne nekem, mert ez a fickó úgy magába manipulál mindenkit, hogy az hihetetlen. Ráadásul az összes nőre, akik rájöttek hogy milyen, azt mondja, hogy bolondok azok a nők, és üldözik. Holott azok a nők is megszakították vele a kapcsolatot, és szóba sem állnak vele, ahogy én sem. Az a 3 gyerekes családanya nagyon meg fog sérülni érzelmileg, és fogalma sincs arról, hogy egy illúzióba szerelmes, amit ez a férfi mutat neki magából. Szerintetek szóljak a hölgynek, figyelmeztessem, vagy hallgassak?
2022. szept. 4. 16:13
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
20-as! Én no cantactban vagyok vele! Ez a kérdés ha nem vetted volna észre, arrol sźol, hogy a másik hölgy érdekében szoljak-e neki, vagy sem? Ne csak Eva Vintert nézd. Javaslom Sam Vaknin csatornáját. És igen, nagyon rossz érzés hogy tudom mi vár arra a családanyára!
2022. szept. 4. 17:52
 22/43 anonim ***** válasza:
60%
Engem pl egyáltalán nem érdekelnek a videóid hiába erölteted itt hogy már pedig nézzük meg olvassunk utána blablabla akkor menjél szaladjál verd ki a balhét a nőnél hogy "figyelmesztesd". Pont le fog téges sz*rni magasról azt fogja hinni te csak rosszat akarsz neki. Had szenvedjen csak ha már csalni tudja a férjét akkor szenvedjen jó sokat.
2022. szept. 4. 17:58
 23/43 anonim ***** válasza:
77%

#21:

Értettem már elsőre is, hogy no contactba vagy vele.

De te nem érted, hogy a TÉMÁTÓL összességében nem tudsz szabadulni. Szerinted én miért kezdem ezzel a témával foglalkozni? Nyilván mert volt az életemben valaki aki hogy úgy mondjam, hasonló tüneteket produkált.

De "kigyógyulni" csak akkor fogsz, ha sem a pasival, sem egyik nőjével, sem az anyjával, sem a kutyájával stb stb. soha többé nem foglalkozol. Amíg te a másik hölgyet akarod pátyolgatni, addig az agyad ezen pörög. Folyamatosan olyan hormonokat termel a szervezeted ami erősíti benned a traumakötést. Pont az lenne a lényeg, hogy eltereld valamivel a gondolataidat erről az egészről.

2022. szept. 4. 17:59
 24/43 A kérdező kommentje:
Vázolom hogy jobban értsd: mint amikor tudod valakiről, hogy kés van nála, gyilkolt már, és te nem szólsz a másik embernek erről. Mondván:téged már nem érint, te túlélted.
2022. szept. 4. 18:07
 25/43 A kérdező kommentje:
Meg milyen trauma kötésről beszélsz? Nem akarom vissza azt az embert, nincs bennem már semmilyen trauma kötés. Volt, az biztos hogy volt, de már nincs! Igazad volna ha vissza akarnám kapni őt, de nem akarom. Felesleges volt ide keverned ehhez a helyzethez a trauma kötést.
2022. szept. 4. 18:11
 26/43 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem a kettő nem ugyan az de mindegy 🤣🤣 menjél okoskodni védelmezni
2022. szept. 4. 18:15
 27/43 anonim ***** válasza:
75%

#24:

Értem, tudom miről van szó. Képzeld el aki velem ezt csinálta az elköltözött tőlem 200 km-re. Így szabadultam meg tőle. Valószínűnek tartom (sőt tuti biztos), hogy most is van áldozata, mert mindig is volt.

Akkor ilyen esetben te mit tennél?

Mennél utána több száz kilométert, hogy megmentsd az aktuális nőjét? Nem állhatsz ott mögötte egész életedben.

Ez az egész csak téged tesz tönkre mentálisan.

2022. szept. 4. 18:17
 28/43 A kérdező kommentje:
Ki akarja pátyolgatni azt a hölgyet? Az hogy szólnék neki erről az emberről, hogy mire készüljön, az pátyolgatás? Az figyelmeztetés. Aztán onnantól fogva az ő dolga, hogy mit tesz vagy mit nem. Viszont fogalma sincs a valóságról, arról hogy egy hatalmas illúzióba van rakva, és emiatt csalja a férjét, és egy illuzió miatt kockáztatja a házasságát, családját. Fogalma sincs arról, hogy nem ő az egyetlen nő, ráadásul rajta kivül minimum 3 gyeekes, férjezett nő is a csapdában van. Ha ezeket elmondva neki azt mondod ez a figyelmeztetés pátyolgatás, akkor nagyon nem vagy képben a pátyolgatás fogalmával.
2022. szept. 4. 18:17
 29/43 A kérdező kommentje:
Tőled elköltözött, de ha nem teszi, akkor ugyanúgy folytattad volna a dolgot. Nálunk meg én raktam ki, én szakitottam meg vele minden kapcsolatot, pontosan azért is, mert amit mondtál: a trauma kötést csak a no contacttal lehet megszüntetni
2022. szept. 4. 18:26
 30/43 A kérdező kommentje:
Ez a menjél okoskodni, védelmezni, meg röhögö fej, az téged minősít ne haragudj.
2022. szept. 4. 18:27
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!