Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szóljak a nőnek róla, vagy sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóljak a nőnek róla, vagy sem?

Figyelt kérdés
Sajnos beleestem egy nőcsábász, de konkrétan nárcisztikus csapdájába. Nehéz volt kimásznom belőle, mert állandóan visszarántott, manipulált, háromszögezett, és minden, amit ezek a fajta emberek tesznek. Rájöttem arra, hogy mellettem párhuzamosan több nőt szédített, és az összes férjezett, és mindnek gyereke van. (Én egyedülálló vagyok, gyermektelen.) Biztos vagyok abban, hogy tönkre fogja tenni az összesnek a házasságát, és ott fogja hagyni őket. Az egyik hölggyel van egy közös ismerősünk, tőle tudom, hogy az egyik 3 gyerekes, férjezett családanya már úgy meg lett szédítve, hogy a váláson gondolkodik. Ennek a férfinek az a módszere, hogy magába bolondítja a nőket, aztán hirtelen leértékeli őket, manipulálni kezd, bűntudatot kelt, önsajnáltat, közben pedig felváltva jár nőkhöz, de efyikkel sem szakít. Én rájöttem mindenre, és megszakítottam vele minden kapcsolatot. A többi nőt, főleg a fiatal 3 gyerekes családanyát sajnálom, és nem tudom szóljak-e neki vagy sem? Ha szólnék, akkor úgysem hinne nekem, mert ez a fickó úgy magába manipulál mindenkit, hogy az hihetetlen. Ráadásul az összes nőre, akik rájöttek hogy milyen, azt mondja, hogy bolondok azok a nők, és üldözik. Holott azok a nők is megszakították vele a kapcsolatot, és szóba sem állnak vele, ahogy én sem. Az a 3 gyerekes családanya nagyon meg fog sérülni érzelmileg, és fogalma sincs arról, hogy egy illúzióba szerelmes, amit ez a férfi mutat neki magából. Szerintetek szóljak a hölgynek, figyelmeztessem, vagy hallgassak?
2022. szept. 4. 16:13
1 2 3 4 5
 11/43 Noren1989 ***** válasza:
27%
Hajajjaj. És akkor a férfi a bűnös, te, meg az utódaid csak az àrtatlan bàrànyok vagytok...😂
2022. szept. 4. 17:16
 12/43 A kérdező kommentje:
9-es ne haragudj, de nem hiszem hogy van fohalmad a nárcisztikus párkapcsolatról. Pláne ha olyan, mint ez a férfi, hogy rejtett nárcisztikus. Nem szemből támad, hanem hátba. A többit nem mondom, akik valóban voltak rejtett nárcisztikussal kapcsolatban, azok tudják milyenek.
2022. szept. 4. 17:16
 13/43 A kérdező kommentje:
11-es javaslom hogy olvass utána a rejtett nárcisztikusságnak. Aztán letörik a vigyorod.
2022. szept. 4. 17:17
 14/43 anonim ***** válasza:
82%

Azt a kérdést tedd fel magadnak, hogy te miért foglalkozol ezzel az egésszel még mindig?

A narcisztikusok általában empatákat vagy kodependenseket választanak maguk mellé. Tehát ő is megtalálta a gyenge pontodat, ezért olyan nehéz szabadulni tőle. Ilyenkor magadat kell elemezni, saját magaddal kell foglalkozni, hogy TE miért foglalkozol még vele, miért nem tudsz a gondolatától is szabadulni.

A saját gyenge pontjaidat kell erősítened. Ezt csak úgy lehet ha NEM foglalkozol többet a vele kapcsolatos dolgokkal. Tudom hogy ez szívtelenül hangzik tőlem, de addig amíg nem vonod ki magad teljesen ebből az egész ügyből, addig gondolati szinten sem fogsz megszabadulni tőle.

Egy felnőtt ember csak a SAJÁT élete felett dönthet. Mindenkinek joga van elkövetni a saját hülyeségeit. De mások terhét nem szabad a válladon cipelned. Így sosem leszel túl ezen az egészen. Amíg ilyen kérdések foglalkoztatnak addig elmondható, hogy te még mindig ennek a pasasnak a "bűvkörében" vagy. Bármilyen szívtelenül is hangzik ne foglalkozz ezzel az üggyel, ha jót akarsz magadnak hosszú távon.

2022. szept. 4. 17:20
 15/43 anonim ***** válasza:
65%
Végig olvasva és gondolva az jutott eszembe hogy neked nem mindegy kit és kiket szédít? Engem rohadtul nem érdekelne és nem is szólnék egy családos férjezett nőnek hogy milyen ez a pasi. Tennék rá magasról és tudod mit? Az ilyen embert aki a férje és gyerekei mellett más pasival hentereg nagyon nem tudom sajnálni ha érzelmileg tönkre megy. Sőt meg is érdemli a sorsát.
2022. szept. 4. 17:23
 16/43 A kérdező kommentje:
Minek foglalkozom vele? Mert plnem vagyok empátia hiányos? Mert pl nem az a mentalitásom, hogy dögöljön meg a szomszéd tehene is? Olvassatok utána a rejtett nárcizmusnak, és talán akkor anélkül is, hogy átéltétek volna, kicsit jobban megértenétek, hogy nagyon veszélyes az az ember.
2022. szept. 4. 17:28
 17/43 A kérdező kommentje:

Itt egy rövid videó, beállítható a magyar felirat is. Akit érdekel a téma, az rengeteg külföldi videót, és írást fog találni a rejtett nárcisztikusokról.

[link]

2022. szept. 4. 17:38
 18/43 A kérdező kommentje:
Akiről szól a kérdésem, ő pl magas beosztásban dolgozik, elvileg mindenkinek segít, azt a képet mutatja magáról, gyakorlatilag meg cserben hagyja az embereket, és egymás ellen használja fel őket. A véleményét sosem mondja a másik ember szemébe, hanem látszólagos együttműködést mutat, aztán alattomosan, apránként szabotál mindent ami a másiknak fontos. A másik ember baráti, üzleti kapcsolatait is közvetetten szabotálja. Rejtetten tesz mindent, és mindent kiforgat, és úgy alakítja a helyzeteket, hogy ő ne legyen sem elszámoltatható, sem számon kérhető. Mindig a másik a hibás.
2022. szept. 4. 17:44
 19/43 anonim ***** válasza:
82%

Na itt a Kaméleon esete!

Személyesen is megmutatkozik,hogy az a film a valóságot prezentálja!😎

Mindenkinek ajánlom!

32/N

2022. szept. 4. 17:44
 20/43 anonim ***** válasza:
74%

#17:

Tudom milyen egy narcisztikus, követem pl. Eva Vinter videoit a YouTube-on.

Mondtam, hogy a saját viselkedéseddel foglalkozz, ha ki akarsz ebből jönni. Te szinte agresszíven követeled, hogy továbbra is ezzel a témával kelljen foglalkoznod, mondván van empátiád. Nekünk is van, elhiheted.

Csak te nem tudsz kikerülni egyedül ebből a bűvkörből. Ilyenkor érdemes olyan pszichológus vagy coach segítségét kérni aki nárcisztikusok áldozataival foglalkozik.

2022. szept. 4. 17:45
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!