Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha céges telo számmal regisztrálok tinderre le tudják ellenőrizni?
#4: Abból sem fogják tudni, mert ezt a kódot olyan számról küldik, amit több szolgáltató is használhat.
Nekem pl. ugyanarról a számról küldött sms-t: a tinder, a google, emag, revolut stb.
Nyilván nem érdemes olyan fizetési opciót választani, ami a telefonszámláról vonja le az összeget. Talán nincs is ilyen tinder esetén, nem ismerem a fizetős részt.
Másban viszont semmi... bejelentkezni tudsz vele, ha beállítod. Illetve ahogy írják, az sms egy szogáltatótól érkezik, ami több céggel van partnerségben, nem derülhet ki számlaadatokból, hogy neked a tinder küldött bejelentkezési kódot.
Nekem így volt tinderem céges sim kártyán, aztán mikor végeztem a munkahelyemen, akkor töröltem a profilt, mindent nulláztam rajta, ne legyen helyreállítható. Lehet nem kellett volna, hanem csak új számot hozzáadni, de távol akartam tartani magam a tindertől 😃 azóta is sikerült...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!