Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ez? normális ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez? normális ha a páromnak más nő is tetszik?? És túlzottan jófej kedves (jelenleg evvel a személlyel)

Figyelt kérdés
2022. szept. 2. 19:58
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Sokszor nőkkel szemben úgy viselkedik hogy velem ilyen kedves nem tud lenni sőt velem egyáltalán nem az mar egy jó ideje igazabol úgy bánik velem mint egy kutyával vagy mint egy rongy.kedves mikor akar valamit de azon kívül soha mindig valamiért megvet engem soha semmi nem jó pedig elmegyek dolgozni itthon mindig rend van meg van főzve csináljuk a másik házat ugyanugy glettelek mint ők kaszalom a füvet tobb helyen mert ugye ő nem nyir füvet...mindent megcsinálok de egyszerűen tisztára érzem hogy meg vagyok bolundulva hogy engem nem tisztel több napon át tartó 0-24 idegesség van rajtam...nagyon rossz :(
2022. szept. 3. 08:20
 12/21 anonim ***** válasza:

Én ezt nem tűrném! Nem tudom hány évesek vagytok,de amég nincs gyerek meg ilyenek addig válts még szerintem! Biztos találsz valakit ,ha ez az aggályod!

Így leélni egy életet nem túl egészséges,aztán majd 45-50 rvesen kaparod a fejed,hogy már nincs hova menni stb,akkor már nehezebb lépni is.

Itt olvasom,hogy van közös tulajdon, én ennek ellenére is szakítanék!

Teljesen lerombolta az önbecsülésed,ez megbocsálthatatlan...emg hgoy veled úgy bánik mint egy cseléddel...

2022. szept. 3. 08:32
 13/21 A kérdező kommentje:
Igen énis lehet lépnék de van bennem félelem hogy megbánnám de amugy 24- es 30 vagyunk.az önbizalmam ami volt az az 1% azt sikeresen leepitette az tuti (6 éve vagyunk együtt)
2022. szept. 3. 08:52
 14/21 anonim ***** válasza:
Szerintem lépj,ne félj váltpztatni! Sose fog megbecsülni,csak rosszabb lesz
2022. szept. 3. 09:38
 15/21 anonim ***** válasza:

És ami még nagyon fontos,ne engedd neki h érzelmileg zsaroljon,amikor szakítani akarsz!!! Nem fog változni,ha ígéri akkor se.

+Mi lesz a következő? Fogadd el azt is ha csal téged? Mert ő azt csinál amit akar?!

2022. szept. 3. 09:40
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Engedd meg, hogy 44 évesen, talán tapasztaltabban megírjam a véleményem. Az ilyen embert távol kell magadtól tartani. Elsőre nehéznek tűnik kilépni és mindent újra kezdeni, de az életed hátralévő része meg fogja ezt hálálni, többszörösen.

Lehet, hogy később már sokkal durvábban fog manipulálni és belédsulykolni, hogy Te értéktelen vagy, nem érsz és számítasz semmit. Ez egyébként már a verbális bántalmazás egy formája.

Saját tapasztalatomból merítettem, nekem is volt egy ilyen barátom, aki mellett teljesen elvakultam. A belső megérzésedre hallgass mindig!

2022. szept. 3. 09:44
 17/21 kémény100 ***** válasza:
Először is tisztázni kellene itt az alaphelyzetet:A kérdező nő vagy férfi? A párja nő vagy férfi? Egyébként egyetértek a válaszadók egyöntetű válaszaival
2022. szept. 3. 14:46
 18/21 anonim ***** válasza:
17: írta hozzászólásban, mi a helyzet. Nő.
2022. szept. 3. 21:58
 19/21 anonim ***** válasza:
Az, hogy a jelenlétedben flörtöl más nővel, az baj. Meg van itt más baj is, ahogy olvasom. Szedd össze a gondolaid, de még jobb ha leírod őket, minden problémádat vele, és a kapcsolatotokkal, és beszéljétek meg. Készülj fel rá, hogy nem lesz kedve ezt megbeszélni, hogy hülyeségnek fogja tartani, hogy hülyének fog nézni téged, hogy ki fog röhögni, hogy dühös lesz, erre mind készülj fel, és akkor is tartsd magad ahhoz, hogy ezt meg kell beszélni. Vedd komolyan, és lássa rajtad, hogy ezt te komolyan gondolod. Lehet, hogy elsőre nem fog sikerülni, és ott fog hagyni, de ne add fel! Ha többszöri próbálkozásra se tudtok beszélni erről, vagy a beszélgetés nem vezet eredményre, akkor fordulj szakemberhez (pszichológus), ha még ez se segít (vagy nem hajlandó pszichológushoz menni) akkor egyszerűen nem vesz komolyan téged. Ha nem vesz komolyan, akkor az nem párkapcsolat, hagyd ott.
2022. szept. 4. 08:33
 20/21 anonim ***** válasza:

Nagyon sürgősen hajtsd el azt a nárcisztikus bunkót, mert ez csak sulyosbodik.

Jobb minél előbb megszabadulnod tőlle!!

2022. szept. 5. 08:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!