Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csak viccel?

Figyelt kérdés

Ha befújom magam parfümmel akkor kinek fújod be magad, ha sminkelek akkor kinek sminkeled ki magad, ha felöltözök normálisan akkor hova mész, kinek öltözöl, vagy megkérdezi buliba megyek-e (mikor tudja hogy dolgozni megyek)... Csak szempillaspirált használok és csajosan öltözöm. Erre én csak pofákat vágok mert ezzel engem idegesít, látja is rajtam, de azért mindig mondja és hozzá teszi hogy csak viccelt.

Tényleg csak vicc, vagy van mögötte valami?

2022. szept. 1. 06:15
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
Mióta vagytok együtt?
2022. szept. 1. 06:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindig igy kezdodik a feltekenykedes.... Kovi lepes az amikor majd a telodat ellenorzi
2022. szept. 1. 06:33
 3/9 anonim ***** válasza:
43%
Hogy is van? Minden viccnek fele igaz? Erre kb. passzol is.
2022. szept. 1. 06:40
 4/9 anonim ***** válasza:
85%

Ez nem vicc, hanem egy kontrollmaniás bantalmazó kezdeti lépései

Lesz még rosszabb is.

2022. szept. 1. 07:03
 5/9 anonim ***** válasza:
77%
Gondolom ez volt a legjobb az összes közül igaz?
2022. szept. 1. 07:33
 6/9 anonim ***** válasza:
88%
A legdurvabb sértést is kepesek ám az ilyenek ezzel letagadni, hogy "csak vicceltem, mi van, nincs humorerzeked?" Egy baratnőmnek nagy tarsaságban, a szülinapja ünneplésekor, mikor 7 hónapos terhes volt, szólt be a batyja, hogy azert nem kene ugy kinézni, mint egy tehén. Aztán röhögött, hogy csak viccelt, nincs humorérzéketek? A barátnőm férje pofonvágta és kirakta az étterem elé.
2022. szept. 1. 07:58
 7/9 anonim ***** válasza:
36%
Talán magából indul ki.
2022. szept. 1. 09:05
 8/9 anonim ***** válasza:
62%
"Minden viccnek a fele vicc"
2022. szept. 1. 09:52
 9/9 anonim ***** válasza:
36%
A végén elvicceli mert ő maga is cikinek tartja hogy ezzel problémázik mert valóban így gondolja. Amúgy meg ez teljesen természetes hogy az ember mindenki előtt a legszebb külsejét szeretné mutatni és nem csak a párjának.
2022. szept. 1. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!