Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne bántsam meg?
Megismertem egy srácot. Ugyanott dolgozunk. Nagyon kedves,figyelmes,jófej, meg minden,csak...nem is igazán tetszik, és jóval alacsonyabb nálam.És én emiatt nem akarok tőle semmit. Most viszont,úgy veszem észre, hogy ő akar tőlem valamit.
És én nem akarom megbántani se, meg jóban akarok vele lenni,mert amúgy tökre bírom,de ennyi.Más nem fér bele.
Most nem tudom,hogyan viselkedjek vele?!Nem akarom sem hitegetni,sem megbántani, de én az ilyen dolgokat nem tudom úgy egyenesen a szemébe mondani egy pasinak.
Mit tanácsoltok?Ti mit tennétek?
Ha beszélgetés közben észreveszed hogy mond vagy csinál valami olyan dolgot ami arra utal hogy akar töled valamit mond meg neki hogy : -észrevettem hogy probálsz közeledni de nem szeretnélek hitegetni de nem vagy az estem. sztem ezt megérti és nem is olyan durva
19/f
Mindegy,hogyan közlöd vele,csak két dolgot ne mondj!
Azt,hogy aranyos,meg hogy legyetek barátok.
Ennél jobban,nem keserítesz el semmivel egy pasit.
Jajj úgy félek.Nem akarom,hogy belém zúgjon4
Most ezt nem beképzeltségből mondom,nem azért mert szépnek találom magam,hanem mert már most azt látom a pillantásában,meg ahogy viselkedik velem.
És nem tudom elkerülni,hogy ne találkozzunk,mert egy helyen dolgozunk,meg nem tom az olyan embereket megbántani,akik rendesek velem,és ő nagyon az.
Bárcsak egy fejjel magasabb lenne,akkor nem lenne vele bajom....XD ez olyan Xar
Én 173 vok,ő meg szerintem 165 körül lehet kb.Az azért már gáz lenne.Olyan lenne,mintha az öcsémmel mászkálnék kézen fogva.Még azt sem szeretem, ha egy pasi velem egyforma magas, mert akkor már nem húzhatok fel magassarkút.
Csak az a baj,hogy olyan kis rendes,hogy sajnálok neki bármit is mondani,mert egy visszautasítást szerintem akármilyen finoman is mondják,az attól még visszautasítás lesz, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!