Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történik velem?

Figyelt kérdés

Soha nem kaptam szeretet se ölelést, soha nem fogtam egy lánynak a kezét és baerátnőm sem volt soha. MIndig kihazsnáltak eddig, én nagyon kedves vagyok átalában mindenkivel, udavoroltam már lányokkal, de csak pénzzel lehúztak és stb.

Aztán megismertem egy nálam 12-13 évvel idősebb nőt aki egy tanult okos nő. És ő is kihasznált és vele majdnem eljuttotam volna kapcsolatig mivel szerelmes voltam belé és ő is érzett valamit.

De mellette pasikkal levelezgetett és lett egy párja végül ami nekem nagyon nagyon rosszul esik.

És nálam itt telt be a pohár mivel ez a nő si kért tőlem pénzt meg kihasználta a jószivűségemet.

ÉS már nem birom, tehát feladtam mert udvarlotam neki, kedves voltam vele, és még sorolhatnám, és még eléső csók sem volt. Inkább egy elvált idősebb férfiakhoz megy akit letud huzni anyagilag vagy nem tudom.

A lényeg az hogy szeretetre vágyok meg törődésre meg barátnőre és hiába áldoztam bele mindenemet kihasznált ez a legutolsó nő is. ÉS már annyira nem birom ezt a kihasználást hogy elburult teljesen az agyam, és a legkisebb dolgoktól a legnagyobb dolgokig már már követelem hogy adja vissza a dolgaimat, mert semmi nem lett közöttünk.

ÉS már nagyon nem birom., Ez olyan mintha valaki évekig edzene és diétázna és nem fogyna.

Teljesen elfogyott a türelmem, és sajnos ez a legutobbi nő tett be számomra hogy őt nagyon szerettem meg idősebb is volt nálam, mégis lehuzott. És már olyan dolgokat irtam neki hogy ha nem adja őket vissza, akkor ott leszek a lakása előtt és stb. Feladtam kész teljesen kiborultam, mert bágyok már én is egy barátnőre, és soha nem jött össze de én se fiatalodok és szex sem volt nekem soha.

29/F

2022. aug. 31. 20:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Még incel lehetsz, tele az oldal velük :D
2022. aug. 31. 20:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Akkor várjam meg a lakása előtt és ha nem adja vissza a dolgokat akkor sámorljam le őt? Lergalább vehetjük ugy hogy kifizettem. De legalább hozzértem egy nőhőz. ? Mert tényleg már nem birom, már az se érdekel ha feljelent zaklatásért esetleg. Miért kell a másikkal játszadozni.
2022. aug. 31. 20:09
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen hozzáállással nem is lesz barátnőd. Egyébként te vagy az a srác, akinek nyaralást ígért a csaj?
2022. aug. 31. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!