Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, lányok és nők. Nektek fontos, hogy olvasott legyen a személy, akivel ismerkedtek?
Fontos, hogy olvasott legyen? Vagy ez mellékes, ha alapvetően intelligens és máshonnan kulturálódik?
Melyik a jobb, ha sok témakörhöz hozzá tud szólni, de nem olyan mélyen. Vagy behatóan ismer jó néhány témakört / dolgot.
Számomra fontos.
Nem pusztán azért, hogy elmondhassa magáról hogy művelt, hanem mert a szépirodalom az egyik kedvenc témám, az olvasás pedig már kistini koromtól fogva mindennapos volt számomra.
Ha ez közös bennünk, az hatalmas előny a szememben.
28N
Én örülök, ha olvasott a párjelölt, de nem kizáró ok, ha nem az. Az viszont fontos, hogy ne érezze magát alsóbbrendűnek azért, mert én kifejezetten művelt vagyok, ő meg nem.
36N
Művelődni lehet más módon is, könyvek nélkül.
Viszont az olvasás a kedvenc hobbim, sokszor sokat beszélgetünk könyvekről a párommal, fura lenne ha ezt nem lehetne.
Nagyon fontos!
Én is szeretek olvasni, sok témakörben jártas vagyok.
A szépirodalmi művek is jobbak könyvben,de filmen is megnéztem jópárat,és klassz dolog összehasonlítani! Az sem hátrány,ha a pasi műszaki - reál beállítottságú,és abban profi! De legyen egy 'általános műveltsége' kvázi legyen olvasott!😉 Szeressen hallgatni engem, amikor könyvekről beszélek... 👩🏫 32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!