Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul esne ha a párod üzleti úton egy másik nővel kellene egy ágyban aludjon mert nincs más lehetőség?
Figyelt kérdés
2022. aug. 31. 15:30
11/47 anonim válasza:
Pff, ez már 2008ban is elcsépelt volt a fanfiction.net-en.
Szerintem az arcába röhögnék ha ilyennel jönne.
12/47 anonim válasza:
Ezt komolyan beveszi valaki? Szánalmas...
13/47 NTBS válasza:
Férfiként írom, hogy nevetséges. Nincs ilyen, hogy a kolléganővel közös ágyban kell aludni.
14/47 anonim válasza:
50%-os user szépen végignyomta a pirosat mindenkire aki nem palimadár. :D
Mi a probléma, kedves? Te akartad volna használni ezt a kamut? :D
15/47 anonim válasza:
Persze, ha 8 éves vagy és nem jön be a csaj, bár a hűséges fajtának elég felnőt korában is ha van barátnője és szereti is, akkor se fog félrelépni a a csöcst a pofájába lógatják, bár igazán csak az adott személy tudja biztosa, hogy mi történt, akár a kolléga lehet rosszakaró is és bekamuzza, ugyanakkor tizenévesen én is csak együtt aludtam egy csajjal és reggelre még az análszex is megvolt.
16/47 anonim válasza:
Na jól beetetett... És mit mondtál neki? PERSZE DRÁGÁM NINCS SEMMI BAJ... ALUDHATSZ KATICÁVAL? 😂
17/47 anonim válasza:
Haver is aludt már részegen másik havernál, elvileg nem volt melegzegz, de őszintén üzleti út, most nem mindegy, ha félre akar dugni, akkor lehet 2 szállodával is arrébb a munkatársa miből tart átmenni? Vagy műszak után a jó kis öltöző?
18/47 anonim válasza:
Simpsonèk màr megcsinálták - volt ilyen rész 🤣🤣
19/47 anonim válasza:
"hát drágám rohadt gyorsan pucoljál beszélni a HResekkel, mert ha te nem, én vágom ki náluk a balhét"
De most komolyan.
Ha ezt úgy mesélete, hogy wtf, ez miez, tuti nem megyek bele, akkor még érthető.
De egyébként?
Ennyire hülye nem lehet. Szerintem ezt mindenki érzi, hogy mennyire elcsépelt indok.
20/47 anonim válasza:
Az én férjemnek egy elvált munkatársnő gyerekére kellett volna vigyázni, amíg az külföldre megy dolgozni, mert őt sorsolták ki... Persze, hogy kamu volt és megcsalt. De előtte hetekig bizonygatta, milyen rossz ember vagyok, hogy "nem engedem", amikor ő már megígérte, hogy vállalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!