Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye nem tesz kárt magában,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye nem tesz kárt magában, ha elmegyek?

Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt, az anyjával élünk. Mióta anyóspajtásnak új párja van, megromlott a kapcsolatom vele is. A párommal már régóta nem jó, nemrégiben derült ki, hogy súlyos szorongással küzd, pszichológushoz jár, de képtelen emberek közé menni, így munkanélküli. Amit tudok, megadok neki, de én sem keresek jól, és most már igent mondtam egy nagyon jól fizető állásajánlatra ami kicsit több, mint 150 km-re van. Korábban már fenyegetőzött azzal, hogy öngyilkos lesz, ha elmegyek, viszont én meg nem tudok ebben a formában vele maradni, mert szó szerint megfojt ez a közeg, az emberek, a ház, a munkahely, fizikailag is rosszul vagyok, nem csak lelkileg. Ha elmegyek, szinte 100%, hogy én leszek a történet gonosz boszorkája (nem baj, nem baj), de ilyen helyzetben lehetek önző, nem? Plot twist : én vagyok a nő.
2022. aug. 31. 11:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
26%
Az ilyen emberek csak fenyegetőznek, hogy öngyilkos leszek stb. nincs olyan bátor, hogy valósan megtegye. Hagyd ott, ha neked ettől jobb és ennyi. Az, hogy utána mi lesz vele legyen már a saját gondja meg a családjáé. Igaz írod neked is van valami stikked lehet , ezért is ragaszkodsz te is hozzá. Ki tudja lehet, akkor együtt vagytok örök kárhozatra ítélve, amíg együtt szenvedtek...
2022. aug. 31. 12:09
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezért sem szabad mentálisan instabil emberrel semmilyen kapcsolatot. Menj addig amíg meg nem bolondulsz. Ne legyen lelkiismeret fordalásod. Csak azon lehet segíteni aki hagyja és akarja. Ha valaki belesüllyed abba amiben van és meg sem akarja változtatni a helyzetét akkor azt hagyni kell. Lépj gyorsan.
2022. aug. 31. 12:43
 13/20 A kérdező kommentje:
Én depresszióval küzdök, bár gyanítom, hogy annak a gyökere is ebben a helyzetben keresendő...
2022. aug. 31. 13:20
 14/20 anonim ***** válasza:
Mondj el mindent az anyjának, hogy figyeljen rá oda és menekülj. Neked is csak egy életed van, nem várható el tőled, hogy azt bárkiért feláldozd. Nem a te felelősséged! Így is sokkal tovább bírtad, mint kellett volna, de most már válaszd magadat.
2022. aug. 31. 13:44
 15/20 A kérdező kommentje:
Az anyja is mondta már, a páromnak is, mikor még nem tudtuk, hogy mi a baja. Viszont vannak olyan dolgok is, amiket nem lehet a betegsége számlájára írni, pl hogy pár hete, amikor beteg voltam, rosszul éreztem magam, az orvoshoz nem kísért el, de a lottózóba el tudott menni. Nem is az a legnagyobb baj, hogy nem lehetne gyereket vállalni vele, mert én sem vagyok benne biztos, hogy akarok, inkább ez a különköltözés aggaszt. Nem akarok 3 embert kerülgetni életem végéig egy házban, amit soha nem fogok az otthonomnak érezni.
2022. aug. 31. 13:47
 16/20 anonim ***** válasza:
Mièrt nem akar veled menni?
2022. aug. 31. 14:39
 17/20 anonim ***** válasza:

Érdekes hely ez a gyakori...

Ebben a kérdésben majdhogynem kifogásolják miért nem akar az ember mentálisan instabil partnert. Hmmm elgondolkodtató..

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

2022. aug. 31. 15:22
 18/20 A kérdező kommentje:

Na, igazából a másik kérdés gyönyörű példája annak, hogyan leszek majd én beállítva a történetben, a gonosz, önző nő, aki magára hagyta anyucika pici, szorongó fiát, aki meg sem próbált javítani a helyzeten, csak szépen belesüllyedt a mocsárba. End of story.

Amúgy azért nem akar velem jönni, mert nagyobb városról van szó, és minden forgalmasabb helyen felerősödik a szorongása, és pánikrohamot kap. Lehet, hogy nem is baj, hogy nem jön, mert nem akarok mindennap arra hazaérni munka után, hoy a szorongását kifogásként használva egy mosást sem tudott elindítani, vagy elmosogatni. Most is így vagyunk. Ha 70 órát dolgozom, akkor is nekem kell mosnom, ha 2 hétig nem mosok, inkább többször felveszi a büdös zoknit, pedig tudja, hogyan működik a gép...Mindegy, nem akarok az anyja lenni.

2022. aug. 31. 16:01
 19/20 A kérdező kommentje:
És csodálkozik, hogy a szexhez sincs kedvem. Energiám sincs rá!!! Baromi sokat dolgozom, vendéglátós vagyok, majdnem mindennap hajnalban kelek, lehúzok 14-15 órát, aztán a szabadnapjaimon mosok, takarítok, saját magamra sincs időm, energiám, mert semmiben nem segít. Ezt viszont nem lehet a szorongásra, meg az agorafóbiára fogni...
2022. aug. 31. 16:04
 20/20 anonim ***** válasza:

Halálosan nem érdkelne, ha kárt tesz magában. Magamat menteném egy beteg embertől.

Mielőtt még mondjuk engem öl meg.

2022. aug. 31. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!