Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utcán hogyan ismerkedjek nőkkel?
Ha odaállok egyhez mit mondjak? Ha rámenős, határozott vagyok akkor jobb esélyem van? Már sokat gondolkoztam azon, hogy megpróbáljam, ám sose tettem meg. Viszont mostanra rájöttem, hogy ez lehet az egyik legegyenesebb út csajozáshoz.
Férfiak, nők tapasztalataira egyaránt kíváncsi vagyok.
Ahogy az #1-es írja. És amúgy 99,99999%-ban nem lesz semmi jel.
Amúgy valaki már látott/hallott olyat, hogy egy utcai leszólításból kapcsolat lett? Mert én még sosem...
34F
4
Baráti kör, ismerősök, valamilyen hobbi, kulturális események, egyházi összejövetelek, zenés szórakozóhelyek, fesztivál, internet, társkereső stb.
Nyilván, ha kapsz valamilyen jelet, akkor oda lehet menni, meg lehet próbálni, és egyáltalán nem kizárt a siker, de random csajokat leszólítva szinte biztos, hogy csak udvarias és kevésbé udvarias lekoptatást kapsz.
Ismerek egy párt akik az utcán ismerkedtek össze, de véletlen faktor is volt benne. Volt egy interakció köztük, egy pár szavas helyzet és rövid időn belül 2x is összefutottak, a 3. Alkalommal jött a randifelkérés.
Egyéb esetben azonnali nyomulás baromi görcsös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!