Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Utcán hogyan ismerkedjek nőkkel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utcán hogyan ismerkedjek nőkkel?

Figyelt kérdés

Ha odaállok egyhez mit mondjak? Ha rámenős, határozott vagyok akkor jobb esélyem van? Már sokat gondolkoztam azon, hogy megpróbáljam, ám sose tettem meg. Viszont mostanra rájöttem, hogy ez lehet az egyik legegyenesebb út csajozáshoz.

Férfiak, nők tapasztalataira egyaránt kíváncsi vagyok.

2022. aug. 31. 07:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem volt elotte semmi jel a reszerol, hogy nyitott lenne, akkor sehogy.
2022. aug. 31. 07:23
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az #1-es írja. És amúgy 99,99999%-ban nem lesz semmi jel.

Amúgy valaki már látott/hallott olyat, hogy egy utcai leszólításból kapcsolat lett? Mert én még sosem...

34F

2022. aug. 31. 07:33
 3/17 anonim ***** válasza:
76%
Utcán ismerkedni olyan, mint aktívan húszezrest keresni a földön. Nem kizárt, hogy bejön, de totál céltalan.
2022. aug. 31. 07:37
 4/17 A kérdező kommentje:
Viszont ha uzcán nem érdemes ismerkedni akkor hol? Ez a legkézenfekvőbb mód.
2022. aug. 31. 07:44
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz fel kell, hogy figyeljenek rád, ahhoz viszont nagyon jól kell kinézned
2022. aug. 31. 07:46
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

4

Baráti kör, ismerősök, valamilyen hobbi, kulturális események, egyházi összejövetelek, zenés szórakozóhelyek, fesztivál, internet, társkereső stb.

Nyilván, ha kapsz valamilyen jelet, akkor oda lehet menni, meg lehet próbálni, és egyáltalán nem kizárt a siker, de random csajokat leszólítva szinte biztos, hogy csak udvarias és kevésbé udvarias lekoptatást kapsz.

2022. aug. 31. 07:52
 7/17 anonim ***** válasza:
8%
Nézz ki jól! Minden más mindegy.
2022. aug. 31. 07:54
 8/17 A kérdező kommentje:
Sajnos az ismerőseimmel nem tudok találkozni, mert elfoglaltak. Csak nekem nincs türelmem arra várni, hogy mikor fognak majd ráérni. Ezért akarok egyedül csajozni.
2022. aug. 31. 08:03
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha kapsz pozitív visszajelzést, akkor érdemes odamenni. Viszont minden nőhöz beállítani, hogy "Tetszöl", annak semmi értelme.
2022. aug. 31. 08:16
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek egy párt akik az utcán ismerkedtek össze, de véletlen faktor is volt benne. Volt egy interakció köztük, egy pár szavas helyzet és rövid időn belül 2x is összefutottak, a 3. Alkalommal jött a randifelkérés.

Egyéb esetben azonnali nyomulás baromi görcsös

2022. aug. 31. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!