Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, férfiak! Ti mit szóltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Ti mit szóltok ahhoz mikor látjátok, hogy a párotok sok embernek bejön? Büszkeséggel tölt el vagy inkább rossz érzés?

Figyelt kérdés

2022. aug. 28. 18:39
 1/9 Musztafa Kebab ***** válasza:
91%
Büszkeség, de kicsit veszélyes is, hogy meg bírom e tartani, hogy annyira jó nő.
2022. aug. 28. 18:41
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Egyszer volt olyan, hogy az exem egy pasas nagyon bámulta, majdnem megvertem, az exem úgy tartott vissza, emlékszem. Ne nézze senki azt, aki én velem, mert rohadt nagy pofátlanság.
2022. aug. 28. 20:01
 3/9 anonim ***** válasza:
42%
Én nem szeretem ezt, engem idegesít. Főleg, hogy meg is dugták már így.
2022. aug. 28. 20:09
 4/9 Musztafa Kebab ***** válasza:
Akkor miért vagy még vele?
2022. aug. 28. 20:11
 5/9 anonim ***** válasza:
31%
Mert nem tudnék másik ilyen jó nőt szerezni. Rejszolhatnék. Én is meg dugom, meg néha más is. Bár még csak kettő derült ki 8 év alatt.
2022. aug. 28. 20:31
 6/9 anonim ***** válasza:
82%
Párom büszke rám, bízik bennem, illetve a kapcsolatunkban. Pl rávett hogy tangás fürdőruhát vegyek magamnak.
2022. szept. 2. 22:49
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

Biztos jó nagy lábbeli lehet a párod. Egy kutyus. 🤣🤣

2022. szept. 3. 10:05
 8/9 Musztafa Kebab ***** válasza:
81%
Miért? Mert büszke a szexi, tangásseggű barátnőjére és abban akarja őt látni? Nem ettől papucs egy férfi.
2022. szept. 3. 10:26
 9/9 anonim ***** válasza:
0%

De, igenis ettől papucs. Férfiak szégyene az ilyen.

2022. okt. 17. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!