Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem, hogy letiltottam?
Figyelt kérdés
Legjobb barátom,- ő a férfi én nő vagyok -, szexkapcsolatot akart. Én barátként tekintettem rá. El is mondtam neki, hogy nem szeretnék tőle semmit. Állandóan felhozata a témát. Utána nekem támadt, hogy én csak akadékoskodok, és ha nem akarok vele lefeküdni akkor tiltsam le. Megtettem, telefonon sem tud hívni.
Miért kell mindent tönkre tenni? Ezek után már én is azt vallom, hogy nincs barátság férfi és nő között. Mit kellett volna tennem, nem jön be, mint pasi.
2022. aug. 28. 11:00
11/11 anonim válasza:
Szerintem sem létezhet barátság a két nem között. Éreztem, hogy lesznek a lelkiszemetes ládáim csak hogy közel kerüljenek hozzám. Megszakítottam velük a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!