Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak még a világon ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még a világon ilyen lányok?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nincs senki aki elfogadna engem olyannak amilyen vagyok,van egy kis szépséghibám,elismerem nem vagyok egy adonisz,de attól még teljes értékű ember vagyok,a barátaim szerint jófej,kedves,megértő,és humoros srác vagyok,nem szoktam bunkó lenni,csak azzal aki megérdemli,nincsenek rossz szokásaim,szóval nem tartozom a mai fiatalok átlagába.Persze mondhatjátok hogy fiatal vagyok még,előtem az élet,na de hiába keresek bárkit is,vagy elzavarnak,vagy csak barátnak vagyok jó.Létezik még ebben a világban olyan lány egyáltalán aki képes lenne elfogadni engem?Ne kíméljetek,én mindenre felkészüllt ember vagyok
2010. szept. 24. 17:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Küldj egy képet a szádról és az orrodról,hidd el azonnal hallasz vélemyént:D

persze jöhet normális képe is;)

2010. szept. 24. 18:25
 12/14 A kérdező kommentje:
Az orrom egyszerűen csak széles és lapos egy kicsit...
2010. szept. 24. 18:49
 13/14 anonim ***** válasza:
Találsz biztos egy rendes lányt,ha tényleg olyan vagy mint leírtad.:) Ő imádni fogja azt a kis szépséghibát..:):) Nyugi.:) Ne keseredj el,mindenkit átb*sznak..:) De majd eljön a Te időd..:)
2010. szept. 24. 19:00
 14/14 anonim ***** válasza:
látni kéne azt a szépséghibát. de ha zavar, akkor műtéttel tuti lehet rajta változtatni. ez esetben ez teljesen indokolt.
2010. szept. 25. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!