Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet párkapcsolat egy 17 éves lány és egy 30 éves férfi között?(a lány 2 hónap múlva lessz 18 éves)
Szerintem ez valószínűleg nem egy működőképes dolog. Voltam (hasonlóan) nagy korkülönbségű kapcsolatban fiatalon, már ott kijöttek a generációs különbségek. (Én szerettem a velem egykorú barátaimmal elmászkálni, örültem volna, ha ő is velünk tart, neki meg nem volt élvezetes egy csapat tinédzser társaságában lenni, nem is szerette a barátaimat, nem szerette, ahogy a hatásukra csiszolódik a személyiségem. Más filmeket szerettünk, más elképzelésünk volt az életről, arról, hol szeretnénk x év múlva tartani.)
Illetve, szintén magamból kiindulva... 18 évesen még igazán nem felnőtt az ember. A tinédzserkori agy dolgozik benne, nem tud olyan döntéseket hozni, amiket később, amikor a hormonok elcsitulnak, a gyerekkori traumákat feldolgozzuk, tapasztalunk csomó mindent az élettől.
Egy felnőtt ember, aki pedig nála ennyivel fiatalabb csajba szeret bele (szintén saját tapasztalataimból kiindulva), általában azért tesz így, mert nem tud egy felnőtt, vele egyenértékű nőt a helyén kezelni.
Szóval a saját és környezetem példáiból okulva határozott nemet mondanék, de aztán mindig van egy-egy kivétel, akik rácáfol erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!