Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan és mivel lehet ezt elérni?
Köztudott,hogy szinte minden csajt a Facen aki nem úgy néz ki mint egy bányarém, "százasával" jelölik be az arab, indiai, török és Afrikai pasik.
Hogy tudom ezt fordítva elérni, hogy ilyen intenzitással jelöljenek engem a nők. Szerintem jól nézek ki, megvan mindenem és nem úgy nézek ki mint egy darab létra de úgy sem mint egy kigyúrt bokszoló. Akármilyen képet váltottam eddig és akármit posztolok, negyed akkora jelölgetés sincs, de általában teljesen mindegy hogy a többi haverom és ismerős fickók is hogy néznek ki,ez egyáltalán nem oszt és nem szoroz a nőknél.
A nők elég ha csak szépek és megállás nélkül jelölgetik őket a férfiak, ez nem igazságos szerintem. Hogy lehet elérni hogy a nők is megbolonduljanak így mint mi. Lehet hogy ez hülyeség és naív kérdés, de ami működik egy irányban, az működik másik irányból is, de ahhoz sokszor valami beavatkozás, trükk is kell. Mi a trükk? Tud valaki valami okosat és érdemleges infót mondani erre itt, vagy privátban? Tuti hogy kell lenni valami eszelős megoldásnak, mert az átlagos megoldás egész biztos nem használható itt. Feltörések Hacker módra nem érdekelnek, mert az csalásnak, adathalászatnak minősül.Törvénytelen megoldások nem érdekelnek, csak max törvénytelenséget súroló megoldások, határesetek. Aki tud valami frankót dobja inkább privátban. Kössz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!