Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Csajok és hölgyek, ez jelenthet valami pluszt vagy minuszt?
Az a baj hogy néhol var(alvadt vér, seb...) van az arcomon a nem megfelelően kinyomott pattanás miatt, tudom hogy a kozmetikus csodákra képes...(használok tonicot, reggel este megmosom szappannal, de a hormonok dúlnak szal nem fogynak el).
Nah térjünk a kérdésre, az lenne végülis, hogy ha amúgy tetszik a srác arcilag, meg azt is tudjátok róla, hogy testileg se egy kis nyeszlett gyerek(szálkás vágyok, de nem azért mert csontsovány vagyok) de itt ott van egy kis bőrhiba az arcán, az befolyásolná nektek a döntést abban hogy összejönnétek e vele vagy nem?
18F
Majd elmúlnak. De sajnos ez nem megy egyik napról a másikra.
Idő kell, és türelem. Én is bizakodom. Nekem is vannak, főleg a stressz hatására mostanság....
Nem kell nagy ügyet csinálni belőle, és kész!
Ha egyébként rendben vagy, és ez nem tart vissza az életben amúgy, és van jó kisugárzásod, akkor semmi ok a pánikra!
A 18L válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!