Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, Csajok és hölgyek, ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Csajok és hölgyek, ez jelenthet valami pluszt vagy minuszt?

Figyelt kérdés

Az a baj hogy néhol var(alvadt vér, seb...) van az arcomon a nem megfelelően kinyomott pattanás miatt, tudom hogy a kozmetikus csodákra képes...(használok tonicot, reggel este megmosom szappannal, de a hormonok dúlnak szal nem fogynak el).

Nah térjünk a kérdésre, az lenne végülis, hogy ha amúgy tetszik a srác arcilag, meg azt is tudjátok róla, hogy testileg se egy kis nyeszlett gyerek(szálkás vágyok, de nem azért mert csontsovány vagyok) de itt ott van egy kis bőrhiba az arcán, az befolyásolná nektek a döntést abban hogy összejönnétek e vele vagy nem?

18F

2010. szept. 24. 15:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha nem olyan az arca, hogy alig latszik ki a pattanasok korul akkor nem zavarna. En szerencses vagyok, egy pattanasom sincs es nem is volt, ezert egy ideig eszre se vettem hogy masnak van. Azt meg plane nem hogy ez zavaro tud lenni, de aztan valaki felhivta ra a figyelmem...azota eszreveszem. 18, L
2010. szept. 26. 11:05
 12/14 A kérdező kommentje:
Az a baj h a fiúk sajnos hajlamosabbak erre mint a lányok...köszönöm a jó tanácsokat csajok!
2010. szept. 26. 13:06
 13/14 A kérdező kommentje:
annyira nem vok pattanásos csak zavar h van és nem olyan szép a bőröm.
2010. szept. 26. 13:07
 14/14 anonim ***** válasza:

Majd elmúlnak. De sajnos ez nem megy egyik napról a másikra.

Idő kell, és türelem. Én is bizakodom. Nekem is vannak, főleg a stressz hatására mostanság....

Nem kell nagy ügyet csinálni belőle, és kész!

Ha egyébként rendben vagy, és ez nem tart vissza az életben amúgy, és van jó kisugárzásod, akkor semmi ok a pánikra!

A 18L válaszoló.

2010. szept. 26. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!